• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • предпазни колани за превозни средства

Резултати за

Предпазни колани за превозни средства - Внос износ

 1. MCLAN

  България

  Маклан ЕООД е фирма ориентирана в доставка, монтаж и техническа поддръжка / гаранционна и извънгаранционна /на автосервизно оборудване -двуколонни подемници, четириколонни подемници, баланс машини, гумо-демонтажни машини , компресори, както и в доставката на укрепващи колани , колани за теглене и колани сапани.Коланите, които може да закупите от нас са надеждни, с перфектни характеристики и нужните сертификати, доказващи тяхното изпитване и качество.Те са широко застъпени в сферата на транспорта - за теглене и укрепване на автомобили, в редица производства за закрепване на готова продукция и компоненти, при транспортиране на товари, в строителството, търговията и др.Крепежни елементи - болтове, винтове, гайки, шайби, шпилки, коларски болтове, дюбели за бетон, тухла, топлоизолация и др.Рекламата , която е приоритетна за Маклан

 2. PENTA TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD.

  Турция

  Предприятието PENTA TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD., e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на promotional bags. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. MBG TECHBELT INNOVATION GMBH

  Германия

  Предприятието MBG TECHBELT INNOVATION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни колани за превозни средства, Тъкани промишлени ремъци, Предпазни колани за превозни средства, и Тъкани промишлени ремъци. Седалището му е в/ъв Münchberg, Германия.

 4. CARL STAHL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието CARL STAHL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани промишлени ремъци, belts for the automotive industry, Тъкани промишлени ремъци, и roller blind belts. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

 5. PRODEX

  Полша

  Предприятието PRODEX, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на automobile seat belts. Седалището му е в/ъв Koszyce Małe, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ASF ENGINEERING GMBH SAFETYBELTS

  Германия

  Предприятието ASF ENGINEERING GMBH SAFETYBELTS, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на fire-break, Soundproofing, aircraft seats, и soundproofing. Седалището му е в/ъв Adelebsen, Германия.

 2. IEPERBAND

  Белгия

  Предприятието IEPERBAND, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, automotive materials, polyesters, и Текстилни нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Ieper, Белгия.

 3. ZHANGIAGANG RELIABLE CO,. LTD

  Китай

  Предприятието ZHANGIAGANG RELIABLE CO,. LTD, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни въжета, и Корабни въжета. Седалището му е в/ъв Nanjing, Китай.

 4. LOCK BLOCK

  Белгия

  Предприятието LOCK BLOCK, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на concrete blocks. Седалището му е в/ъв Temse, Белгия.

 5. DONGGUAN DINGJU ELECTRONIC CO., LTD.

  Китай

  Предприятието DONGGUAN DINGJU ELECTRONIC CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 1. AUTORICAMBI EREDI MAMELI SEVERINO S.N.C.

  Италия

  Предприятието AUTORICAMBI EREDI MAMELI SEVERINO S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Gonnesa, Италия.

 2. R-TEK DI CALIENDO GIOVANNI

  Италия

  Предприятието R-TEK DI CALIENDO GIOVANNI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв BRUGHERIO, Италия.

 1. TUNAP ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TUNAP ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Terlano, Италия.

 2. SPARCO S.P.A.

  Италия

  Предприятието SPARCO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Volpiano, Италия.

 3. MEGO S.R.L.

  Италия

  Предприятието MEGO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

 4. GELSON S.R.L.

  Италия

  Предприятието GELSON S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

 5. OFIRA ITALIANA S.P.A.

  Италия

  Предприятието OFIRA ITALIANA S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Gussago, Италия.

 6. AUTOMAS SEAT BELT

  Турция

  Предприятието AUTOMAS SEAT BELT, e Производител, и работи в сферата на Предпазни колани за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на automobile seat belts, и safety belts. Седалището му е в/ъв IZMIR, Турция.

 7. L'AUTOMOBILE AUTORICAMBI S.R.L.

  Италия

  Предприятието L'AUTOMOBILE AUTORICAMBI S.R.L., и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

 8. ITALBELL S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALBELL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Gavirate, Италия.

 1. KREMER S.N.C. DI SACCHI VINICIO E C.

  Италия

  Предприятието KREMER S.N.C. DI SACCHI VINICIO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Montecassiano, Италия.

 2. SABELT S.P.A.

  Италия

  Предприятието SABELT S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Moncalieri, Италия.

 3. FRANCHI ALBERTO

  Италия

  Предприятието FRANCHI ALBERTO, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв COMO, Италия.

 4. CRYSTAL - DRIVE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CRYSTAL - DRIVE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Ciampino, Италия.

 5. MAX RICAMBI DEI F.LLI ALOSI S.N.C.

  Италия

  Предприятието MAX RICAMBI DEI F.LLI ALOSI S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Barcellona Pozzo Di Gotto, Италия.

 6. ERNST KELLER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ERNST KELLER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни колани за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Arnsberg, Германия.

 7. ARMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARMA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 8. LUIGI FABII S.A.S.

  Италия

  Предприятието LUIGI FABII S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 9. KENDRION SISPA GMBH

  Германия

  Предприятието KENDRION SISPA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни колани за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Pansdorf, Германия.

 10. AUTORICAMBI G.F. S.R.L.

  Италия

  Предприятието AUTORICAMBI G.F. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги за превозни средства, Предпазни колани за превозни средства, Вериги за превозни средства, и Предпазни колани за превозни средства. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Предпазни колани за превозни средства - Внос износ

Брой резултати

167 Фирми