• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • промишлени аспирационни инсталации

Резултати за

Промишлени аспирационни инсталации - Внос износ

 1. HONKE E.U. SUPERSAUGER ZUBEHÖR

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието HONKE E.U. SUPERSAUGER ZUBEHÖR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв St. Michael In Obersteiermark, Австрия.

 2. PHOSPHORIS MP FILTER

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието PHOSPHORIS MP FILTER, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 3. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране на въздуха - съоръжения, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Промишлени вентилатори, Безопасност на труда - съоръжения и техника, Промишлени прахосмукачки, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Филтриране на въздуха - съоръжения. Седалището му е в/ъв Diemoz, Франция.

 4. ATON SERVICE

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието ATON SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлени вентилатори, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Боядисване - машини и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Промишлени аспирационни инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв Kolchyno, Украйна.

 5. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Лакиране - техника, fume extraction systems, extraction systems, dust extraction systems, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, air treatment, dust extraction system design, и Лакиране - техника. Седалището му е в/ъв Manzano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LM NEW TECHNOLOGY

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието LM NEW TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Лакиране - техника, Домашни системи, Промишлени аспирационни инсталации, Лакиране - техника, Домашни системи, и Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв Cortona, Италия.

 2. MIHAMAX ENGINEERING LTD

  България

  "МИХАМАКС ИНЖЕНЕРИНГ" ООД Основана през 2013г. в гр.Пловдив от специалисти с дългогодишен опит в сферата на металообработката, автоматизацията , проектантската дейност и търговията. ПРОЕКТИРАМЕ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ Машини за индустриално почистване и централна аспирация за международни и наши пазари. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ И АГРЕГАТИ Комплексни заварени модулни елементи за пневмотранспорт и филтрация на въздуха. Фирмата е насочена в две основни направления: - Конструкторска дейност- Изготвяне на техническа документация на детайлни чертежи, сглобени единици и възли. - Производство на метални изделия- Лазерно рязане, огъване, заваряване, стругова и фрезова обработка Екип от специалисти с опит в областта на проектирането чрез триизмерно моделиране, симулация, механични и динамични анализи. Инвестицията в квалифициран технически екип е гаранцията, че клиентите ни от цял свят ще получат нужното ниво на професионализъм. Екипна работа с постоянно подобряване на комуникацията и квалификацията, както и непрестанно търсене на нови възможности за увеличаване на бизнес партньорствата. Стремежът към постоянство и развитие ни прави предпочитан доставчик на машини и агрегати за водещи международни компании. За нас няма граници, а само предизвикателства, които ни помагат да вървим напред. Вярваме, че по-доброто предстои, с правилни действия и проекти ще допринесем за успеха на нашите клиенти и партньори.

 3. VTKFUL ABBATTITORI DI FULIGGINE PER PIZZERIE PANIFICI TRATTAMENTO ODORI FUMI

  Италия

  Предприятието VTKFUL ABBATTITORI DI FULIGGINE PER PIZZERIE PANIFICI TRATTAMENTO ODORI FUMI, e Производител, и работи в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, air extraction system design, extraction hoods, Промишлени аспирационни инсталации, и air exhausters. Седалището му е в/ъв Marano Di Napoli, Италия.

 4. STUCCHI 1950 S.R.L.

  Италия

  Предприятието STUCCHI 1950 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени прахосмукачки, smoke and dust extractors, filtering hoses, Промишлени прахосмукачки, и welding fume exhausters. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 5. DU-PUY SRL

  Италия

  Предприятието DU-PUY SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени прахосмукачки. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, и Dust extraction. Седалището му е в/ъв Settimo Torinese, Италия.

 1. HPM ENGINEERING SRL

  Италия

  Предприятието HPM ENGINEERING SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Paint booth, environmental protection, industrial suction, и air exhausters. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

 2. B.M.B. MECCANICA

  Италия

  Предприятието B.M.B. MECCANICA, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, air exhausters, vacuum cleaners, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, и installation of suction systems. Седалището му е в/ъв Montale, Италия.

 1. IVISION SRL

  Италия

  Предприятието IVISION SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв Cattolica, Италия.

 2. AMS

  Франция

  Предприятието AMS, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на centralised exhaust systems maintenance, и central vacuum system repairs. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

 3. LAMIER GROUP SRL

  Италия

  Предприятието LAMIER GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Генератори на топъл въздух, pellet systems, furnaces and hot air dryers, Paint booth, и Генератори на топъл въздух. Седалището му е в/ъв Quarrata, Италия.

 4. INDEST SRL

  Италия

  Предприятието INDEST SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на air intake systems, и Component for plants. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

 5. CENTROVENTILAZIONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CENTROVENTILAZIONE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, wet dust exhausters, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Fano, Италия.

 6. COSTRUZIONI NAZZARENO S.R.L.

  Италия

  Предприятието COSTRUZIONI NAZZARENO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, dust extraction and vapour absorption systems, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Breda Di Piave, Италия.

 7. BORGHESI ANGIOLINO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието BORGHESI ANGIOLINO & C. S.N.C., и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, Промишлени вентилатори, и Домашни вентилатори. Седалището му е в/ъв Fagnano Olona, Италия.

 8. O.M.C.A. OFFICINA MECCANICA COSTRUZIONI AERODINAMICHE DI MESSINA VINCENZO

  Италия

  Предприятието O.M.C.A. OFFICINA MECCANICA COSTRUZIONI AERODINAMICHE DI MESSINA VINCENZO, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, dust extraction and vapour absorption systems, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

 1. A.T.S. S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.T.S. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, complete plants for the treatment of industrial waste waters, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio, Италия.

 2. CLIMASYSTEM MAGNANIMPIANTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CLIMASYSTEM MAGNANIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Gatteo, Италия.

 3. GFC IMPIANTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GFC IMPIANTI S.R.L., и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Промишлени аспирационни инсталации, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв Seveso, Италия.

 4. SO.M.I.T. S.R.L.

  Италия

  Предприятието SO.M.I.T. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Mantova, Италия.

 5. T.F.IMPIANTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието T.F.IMPIANTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на водите - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Акустична изолация - материали, Промишлени аспирационни инсталации, Акустична изолация - материали, и Промишлени аспирационни инсталации. Седалището му е в/ъв Piove Di Sacco, Италия.

 6. VETERES S.R.L.

  Италия

  Предприятието VETERES S.R.L., и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени аспирационни инсталации, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Промишлени аспирационни инсталации, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

 7. CO.IM.AS DI FUCILI G. & C.

  Италия

  Предприятието CO.IM.AS DI FUCILI G. & C., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Изсмукване на газ и пушеци - техника, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Изсмукване на газ и пушеци - техника, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Vallefoglia, Италия.

 8. PETTINI FRANCO E S S.R.L. UNIPERSONALE 02

  Италия

  Предприятието PETTINI FRANCO E S S.R.L. UNIPERSONALE 02, e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, extraction hoods, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Barberino Tavarnelle, Италия.

 9. ALFARIMINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALFARIMINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, dust extraction and vapour absorption systems, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

 10. ICAM S.R.L.

  Италия

  Предприятието ICAM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени аспирационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, wet dust exhausters, и Поглъщане на дима при пожар - инсталации. Седалището му е в/ъв Casalserugo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлени аспирационни инсталации - Внос износ

Брой резултати

3267 Фирми