• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • риба в консерва

Резултати за

Риба в консерва - Внос износ

 1. DISTRAZUR

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието DISTRAZUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Риба в консерва, Сосове, Напитки, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Риба в консерва, и Сосове. Седалището му е в/ъв Malataverne, Франция.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Зеленчукови консерви, Сирена, Маслини, Пикантни подправки, Замразени и дълбоко замразени продукти, Fine food, Риба в консерва, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 3. DGM SHIPPING AS

  Естония

  Предприятието DGM SHIPPING AS, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 4. CONSERVAS HOYA

  Испания

  Предприятието CONSERVAS HOYA, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Ракообразни в консерва, tuna, Риба в консерва, Ракообразни в консерва, и anchovies. Седалището му е в/ъв Santoña-Cantabria, Испания.

 5. CARLINO SRL

  Италия

  Предприятието CARLINO SRL, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Anchovies, Гастрономия - специалитети, и Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Седалището му е в/ъв Sciacca, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EIRASMAR

  Испания

  Предприятието EIRASMAR, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Риба в консерва, shellfish, Миди в консерва, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 2. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Плодове в консерва, Замразени и дълбоко замразени продукти, Риба в консерва, Плодове в консерва, Espresso coffees, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 3. SUPOY

  Украйна

  Предприятието SUPOY, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, и production of tinned fish. Седалището му е в/ъв Cherkasy, Украйна.

 4. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Полша

  Предприятието CMC FOOD SP.ZO.O., e Разпространител, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Риба в консерва, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, sweet and sour vegetables, Зехтин, Риба в консерва, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Inwald, Полша.

 5. JEALSA

  Испания

  Предприятието JEALSA, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, и packaged tuna. Седалището му е в/ъв Boiro (a Coruña), Испания.

 1. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Португалия

  Предприятието FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, и Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Póvoa De Varzim, Португалия.

 2. CONSERVAS REZUMAR

  Испания

  Предприятието CONSERVAS REZUMAR, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на anchovies marinated in olive oil. Седалището му е в/ъв Laredo, Испания.

 1. SPANISH GOURMET TRADING

  Испания

  Предприятието SPANISH GOURMET TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Деликатеси, Wines - Spain, olive oil, Риба в консерва, и Деликатеси. Седалището му е в/ъв Mairena Del Aljarafe, Испания.

 2. LINEA GASTRO GMBH

  Германия

  Предприятието LINEA GASTRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Риба в консерва, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Badenweiler, Германия.

 3. FJOKSAK AS

  Норвегия

  Предприятието FJOKSAK AS, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Ålesund, Норвегия.

 4. CONSERVAS LAVIN

  Испания

  Предприятието CONSERVAS LAVIN, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Santoña, Испания.

 5. FAGURI PROD OÜ

  Естония

  Предприятието FAGURI PROD OÜ, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 6. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Португалия

  Предприятието CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

 7. ITALIA NET FOOD SNC

  Италия

  Предприятието ITALIA NET FOOD SNC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Колбаси и осолени продукти, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Риба в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Reggio Emilia, Италия.

 8. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Португалия

  Предприятието LUÇAS & C.ª, LDA., e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на fish pate and pastes, tinned fish, и tinned seafood. Седалището му е в/ъв Matosinhos, Португалия.

 1. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Брашно и грис, Риба в консерва, Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Брашно и грис, Риба в консерва, Картон за амбалажната промишленост, и Специален картон и картон за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 2. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Франция

  Предприятието VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, e Разпространител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Tomato paste, Canned tuna, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 3. COFACO AÇORES, SA

  Португалия

  Предприятието COFACO AÇORES, SA, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на tinned seafood. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

 4. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE VILLAGE SHOPPE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на tinned fish, и tinned beef. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 5. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Португалия

  Предприятието LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Риба в консерва, dried fish, frozen fish, и frozen fish export. Седалището му е в/ъв Gafanha Da Nazaré, Португалия.

 6. ANCHOASDELUXE

  Испания

  Предприятието ANCHOASDELUXE, e Разпространител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Pontejos, Испания.

 7. CONSERVAS Mª ASUN VELAR

  Испания

  Предприятието CONSERVAS Mª ASUN VELAR, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на packaged pelamyd. Седалището му е в/ъв Castro Urdiales, Испания.

 8. RIVER FISH

  Сърбия

  Предприятието RIVER FISH, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Belgrade, Сърбия.

 9. SOPRALEX - VOSMARQUES

  Белгия

  Предприятието SOPRALEX - VOSMARQUES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Риба в консерва, и packaged tuna. Седалището му е в/ъв Ganshoren, Белгия.

 10. AZAIS POLITO

  Франция

  Предприятието AZAIS POLITO, e Производител, и работи в сферата на Риба в консерва. Седалището му е в/ъв SETE, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риба в консерва - Внос износ

Брой резултати

173 Фирми