• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Турция

Турция
  1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

    Турция

    Предприятието AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, и Прясна патица. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  2. RENA IMPEX

    Турция

    Предприятието RENA IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на marble blocks. Седалището му е в/ъв Tepebasi, Турция.

  3. ADANA

    Турция

    Предприятието ADANA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на individual entries, ferrets, rabbit meat, и hare meat. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  4. TAVSAN

    Турция

    Предприятието TAVSAN, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit-breeding, и fresh rabbit meat. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  5. VERATAVŞAN

    Турция

    Предприятието VERATAVŞAN, e Производител, и работи в сферата на Пресен заек. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BARSAY DENIZCILIK TIC AS

    Турция

    Предприятието BARSAY DENIZCILIK TIC AS, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. LUSSI HAYVAN AKSESUARLARI

    Турция

    Предприятието LUSSI HAYVAN AKSESUARLARI, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. PROSAN PROTEINLI YEM K AS

    Турция

    Предприятието PROSAN PROTEINLI YEM K AS, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. CANSU AKVARYUM

    Турция

    Предприятието CANSU AKVARYUM, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. BASF TÜRK LTD STI

    Турция

    Предприятието BASF TÜRK LTD STI, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. OKAN TIC

    Турция

    Предприятието OKAN TIC, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. BURAK TAVSANCILIK

    Турция

    Предприятието BURAK TAVSANCILIK, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на ferrets, fresh rabbit meat, и rabbit-breeding. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  1. BIYOFARM COMPANY

    Турция

    Предприятието BIYOFARM COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на disinfection systems. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. YENI TELESKOP AKVARYUM

    Турция

    Предприятието YENI TELESKOP AKVARYUM, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. NIL AKVARYUM BALIKLARI ÜRETIM MERKEZI

    Турция

    Предприятието NIL AKVARYUM BALIKLARI ÜRETIM MERKEZI, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. PINOKYO SHOPPING CENTER

    Турция

    Предприятието PINOKYO SHOPPING CENTER, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. CAMDERE KABA TALAS IMALATI

    Турция

    Предприятието CAMDERE KABA TALAS IMALATI, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на chips for litters, и heat-resistant flat glass. Седалището му е в/ъв Alasehir, Турция.

  6. SEN PILIÇ GIDA SAN AS

    Турция

    Предприятието SEN PILIÇ GIDA SAN AS, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. VARNALI UN VE YEM SAN AS

    Турция

    Предприятието VARNALI UN VE YEM SAN AS, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. ER PILIC ENTEGRE TAVUKCULUK URETIM PAZARLAMA VE TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието ER PILIC ENTEGRE TAVUKCULUK URETIM PAZARLAMA VE TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Салами, наденици и кремвирши, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Салами, наденици и кремвирши, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Bolu, Турция.

  1. WWW.KANTEC.COM.TR

    Турция

    Предприятието WWW.KANTEC.COM.TR, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

  2. KIZIKLIOGLU ENDUSTRIYEL NESTBOX

    Турция

    Предприятието KIZIKLIOGLU ENDUSTRIYEL NESTBOX, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв KÜTAHYA, Турция.

  3. AZIM YUMURTA VE GIDA PAZARLAMA SAN TIC AS

    Турция

    Предприятието AZIM YUMURTA VE GIDA PAZARLAMA SAN TIC AS, e Производител, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйчни изделия, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. AKYEM ADANA YEM YAG BIODIZEL TARIM VE SANAYI TICARET A S

    Турция

    Предприятието AKYEM ADANA YEM YAG BIODIZEL TARIM VE SANAYI TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, и Яйца. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  5. PELVAN KAZ

    Турция

    Предприятието PELVAN KAZ, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Afyonkarahisar, Турция.

  6. KAPLAN RABBIT

    Турция

    Предприятието KAPLAN RABBIT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  7. FEM KIMYA NAKLIYE TURIZM HAYVAN & HAYVAN URUNLERI ITHALAT IHRACAT SANAYI & TICARET LTD STI

    Турция

    Предприятието FEM KIMYA NAKLIYE TURIZM HAYVAN & HAYVAN URUNLERI ITHALAT IHRACAT SANAYI & TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

  8. PAK TAVUK GIDA SANAYII VE TICARETI A S

    Турция

    Предприятието PAK TAVUK GIDA SANAYII VE TICARETI A S, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  9. HFK TEKSTIL

    Турция

    Предприятието HFK TEKSTIL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  10. <FH<

    Турция

    Предприятието <FH<, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно