• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

ТурцияИчел и Средиземноморска област
  1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

    Турция

    Предприятието AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, и Прясна патица. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  2. ADANA

    Турция

    Предприятието ADANA, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на individual entries, ferrets, rabbit meat, и hare meat. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  3. TAVSAN

    Турция

    Предприятието TAVSAN, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на rabbit-breeding, и fresh rabbit meat. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  4. BURAK TAVSANCILIK

    Турция

    Предприятието BURAK TAVSANCILIK, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на ferrets, fresh rabbit meat, и rabbit-breeding. Седалището му е в/ъв Samsun, Турция.

  5. AKYEM ADANA YEM YAG BIODIZEL TARIM VE SANAYI TICARET A S

    Турция

    Предприятието AKYEM ADANA YEM YAG BIODIZEL TARIM VE SANAYI TICARET A S, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, и Яйца. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

Филтри

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Брой резултати

5 Фирми