• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • цъфтящи растения

Резултати за

Цъфтящи растения - Внос износ

 1. FAMOUSROSES

  Румъния

  Предприятието FAMOUSROSES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Miheleu, Румъния.

 2. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Австрия

  Предприятието RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. RRP GMBH

  Австрия

  Предприятието RRP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на hemp. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 4. YUCCA FILAMENTOSA

  Полша

  Предприятието YUCCA FILAMENTOSA, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, nurseries for garden centres, Разсадници и лесовъдство, exporters of ornamental plants, и wholesale flowers and plants. Седалището му е в/ъв Ksawerów, Полша.

 5. BLOEMIST DE LANGE

  Холандия

  Предприятието BLOEMIST DE LANGE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, florists, floral decorations, Цъфтящи растения, и flowering plants. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Фитосанитария - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на обработваеми почви, Зелени растения, Цъфтящи растения, Растения и билки, Подготовка на обработваеми почви, Зелени растения, Цъфтящи растения, и Растения и билки. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

 2. DE CROOCK EXPORT

  Белгия

  Предприятието DE CROOCK EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, wholesale flowers, azalea, fresh flowers, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Lochristi, Белгия.

 3. HYDRO-MANIA

  Обединеното кралство

  Предприятието HYDRO-MANIA, e Multi-Category, и работи в сферата на Водни култури - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Растения в саксии, Цъфтящи растения, hydroponics, Растения, луковици и семена, Растения в саксии, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Birstall, Обединеното кралство.

 4. GORI SRL

  Италия

  Предприятието GORI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, cut flowers, Набрани цветя, bouquets and floral compositions, и cut roses. Седалището му е в/ъв Piano Di Mommio-Massarosa, Италия.

 5. RAFFYORI

  Италия

  Предприятието RAFFYORI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Inzago, Италия.

 1. ASANTA TARIM

  Турция

  Предприятието ASANTA TARIM, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени торове, organic fertilizers, special fertilizers, и Изкуствени торове. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 2. PHYTESIA

  Белгия

  Предприятието PHYTESIA, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Scry, Белгия.

 1. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Германия

  Предприятието KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на seedlings, ornamental plants, fruit tree growing, и perennial plants. Седалището му е в/ъв Gensingen, Германия.

 2. FLESSENTUIN

  Холандия

  Предприятието FLESSENTUIN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на apartment plants. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

 3. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Обединеното кралство

  Предприятието VALLEY INTERIOR PLANTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Ferndale, Обединеното кралство.

 4. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Турция

  Предприятието ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на organic fertilizers, trace mineral fertilizers, soil conditioner, и special fertilizers. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 5. GLOW 420

  Германия

  Предприятието GLOW 420, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Wasserburg, Германия.

 6. BERINGGAARD APS

  Дания

  Предприятието BERINGGAARD APS, e Производител, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, Зелени растения, Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Gilleleje, Дания.

 7. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 8. ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени торове, Разсад и торове, organic fertilizers, special fertilizers, Изкуствени торове, и Разсад и торове. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 1. CITY FLOWERS

  Обединеното кралство

  Предприятието CITY FLOWERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, cut flowers, Цъфтящи растения, и air and helium gas balloons. Седалището му е в/ъв Dundee, Обединеното кралство.

 2. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на vegetable plants, flowering plants, и garden plants. Седалището му е в/ъв Sesto Al Reghena, Италия.

 3. JOLU PLANT

  Белгия

  Предприятието JOLU PLANT, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цветя, Цветя, и chysanthemums. Седалището му е в/ъв Staden, Белгия.

 4. COMPO

  Белгия

  Предприятието COMPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и weed removal. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

 5. LA ROSA DEL DRAC

  Испания

  Предприятието LA ROSA DEL DRAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Vilassar De Mar, Испания.

 6. INTER FLOWER

  Белгия

  Предприятието INTER FLOWER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Риби за рибарници, ornamental plants, и Риби за рибарници. Седалището му е в/ъв Lokeren, Белгия.

 7. FLORIROMANIA

  Румъния

  Предприятието FLORIROMANIA, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на fresh flowers. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 8. ORNACOM SL

  Испания

  Предприятието ORNACOM SL, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Дървета, Разсадници и лесовъдство, Дървета, и ornamental shrubs. Седалището му е в/ъв Moncada, Испания.

 9. HORTICULTURE HALLEUX

  Белгия

  Предприятието HORTICULTURE HALLEUX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, Парникови растения, Цъфтящи растения, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Boirs, Белгия.

 10. HOUSE OF PLANTS

  Гърция

  Предприятието HOUSE OF PLANTS, e Производител, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на gardenias, и olives. Седалището му е в/ъв Volos, Гърция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Цъфтящи растения - Внос износ

Брой резултати

1709 Фирми