• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шампанско и пенливи вина

Резултати за

Шампанско и пенливи вина - Внос износ

 1. SARL FOINON V SÉLECTION

  Франция

  Verified by europages badge

  SARL FOINON V SELECTION, located in Fleury-le-Rivière, specialises in producing champagne. Traders in French champagne. Excessive alcohol is bad for your health. Drink responsibly.

 2. E.H.W. WORLDWIDE

  Холандия

  Verified by europages badge

  E.H.W. Worldwide, established in 2011 in Cyprus, is a global force in sourcing and distributing quality products at exceptional prices. Our commitment to "quality products for the best price" drives our year-round accessibility. We rigorously select premium suppliers, ensuring only the finest products reach our customers. Spanning Europe, Africa, the Middle East, Asia, and the Americas, we directly import from leading sources such as Chile, Uruguay, South Africa, and more. With a recent expansion in Germany, we adeptly serve diverse markets, fostering enduring partnerships. Our upcoming logistics hub in South Africa exemplifies our strategic growth. Fueled by our devoted team, E.H.W. Worldwide thrives as a market leader, delivering an unparalleled customer experience. At E.H.W. Worldwide, our mission stands as a testament to our dedication. We endeavor to provide our customers with a transcendent experience, marked by the procurement, supply, and distribution of products that exceed expectations. As we transcend boundaries and traverse industries, we remain committed to making every business interaction with us an unforgettable journey, replete with unparalleled quality and value.

 3. DRINK SHOP ONLINE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DRINK SHOP ONLINE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Бира, Натурални минерални води, Шампанско и пенливи вина, liquors, Drink Shop Online wines, home-made beer, Напитки - внос-износ, и Online sales of beer. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

 4. AG VINS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието AG VINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Пенливи вина, Вина - Бордо, Шампанско и пенливи вина, Вина - Италия, Wine wholesaler, wholesale of wine, french wine, Wines - Bordeaux, и Пенливи вина. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

 5. CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CHAMPAGNE HERMIONE QUEEN, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Гастрономия - специалитети, Вина, Напитки, Алкохолни и спиртни напитки, Гастрономия - специалитети, и Вина. Седалището му е в/ъв Roche La Moliere, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ACI & K

  България

  2) АСЕИ ЕНД КА е фирма със специализирана дейност: внос и износ на всякакъв вид продукти между Франция и България. Нашата фирма е есклузивен представител за различни марки, френски и български, алкохолни и безалкохолни напитки. Вноса на висококачествени Алзаски вина и нови престижни марки Френско Шампанско са нашия основен домен, но ние култивираме непрекъснат интерес и към нови продукти, с цел и в посока: развитие и разширяване на отношенията между България и Франция, Източна Европа, Русия и други страни в света. Ние сме в състояние да отговорим на вашите запитвания и задоволим изискванията на сериозните клиенти.

 2. VINPROM RUSE EOOD

  България

  ВИНПРОМ РУСЕ е модерна винарна, разположена в северния лозаро-винарски регион на брега на река Дунав. Създадена е през 1948 г. като част от държавния спиртен монопол. Сега заема видно място сред винопроизводителите с капацитет от 40 млн. литра годишно и с богатите си традиции в производството на бели и червени вина, високоалкохолни напитки и оцет. Нашата винарна е един от най-големите винопроизводители в България, който изнася своята продукция за дестинации като Русия, Хонг Конг, Сингапур, Япония и САЩ. Винпром Русе е един от най-големите износители за прибалтийските републики и Чехия. Важното за нас е да стъпваме на пазара в колкото е възможно повече държави. Винпром Русе съчетава дългогодишните традиции във винопроизводството с опита на енолозите и последните тенденции в изкуството на създаване на вино. През последните години компанията се развива в две основни посоки – максимална гъвкавост, за да бъде на висотата на потребителските изисквания и максимална стабилност в качеството на напитките.

 3. BAUCHET PERE ET FILS

  Франция

  Предприятието BAUCHET PERE ET FILS, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на champagne, Premier cru Champagne, и Vintage champagne. Седалището му е в/ъв Bisseuil, Франция.

 4. VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A

  Португалия

  Предприятието VINIVERDE - PROMOÇÃO E COMÉRCIO DE VINHOS VERDES, S.A, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Wines - Portugal, red wines, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ponte Da Barca, Португалия.

 5. PRESTIGE GROUP LTD

  Украйна

  Предприятието PRESTIGE GROUP LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 1. NUTRAMED SRL

  Италия

  Предприятието NUTRAMED SRL, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Monsano, Италия.

 2. VILLA DES ROIS

  Франция

  Предприятието VILLA DES ROIS, e Multi-Category, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Classic rosé champagne, Premier cru Champagne, champagne bottles, и Champagne cellars. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 1. CAVAS VÍA DE LA PLATA

  Испания

  Предприятието CAVAS VÍA DE LA PLATA, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на wine shop, small-scale distillery, Cavas, и Champagne cellars. Седалището му е в/ъв Almendralejo, Испания.

 2. CHAMP SVP

  Франция

  Предприятието CHAMP SVP, e Разпространител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Prestige vintage rosé Champagne, и pinot noir champagne. Седалището му е в/ъв PARIS, Франция.

 3. ADR MARKETING

  Италия

  Предприятието ADR MARKETING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на coffee. Седалището му е в/ъв Villaricca Na, Италия.

 4. MELBA GASTRONOMIE

  Франция

  Предприятието MELBA GASTRONOMIE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв la Trinité, Франция.

 5. CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD

  Франция

  Предприятието CHAMPAGNE CLAUDE PERRARD, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на wine producers, champagne, grape-grower, и chardonnay. Седалището му е в/ъв Rouvres Les Vignes, Франция.

 6. CHAMPAGNE CRISTIAN SENEZ

  Франция

  Предприятието CHAMPAGNE CRISTIAN SENEZ, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на champagne, pink champagne, и marc de champagne. Седалището му е в/ъв Fontette, Франция.

 7. GARCIAS GOURMET, LDA

  Португалия

  Предприятието GARCIAS GOURMET, LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, moscato bianco, Шампанско и пенливи вина, и hard liquors. Седалището му е в/ъв Alcochete, Португалия.

 8. CHARDONNAY MEERDAEL

  Белгия

  Предприятието CHARDONNAY MEERDAEL, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, wine producers, production of wines, Шампанско и пенливи вина, и white wines. Седалището му е в/ъв Oud-Heverlee, Белгия.

 1. ANUSA

  Испания

  Предприятието ANUSA, e Разпространител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Vilafranca Del Penedès, Испания.

 2. ROGER RENE ET FILS

  Франция

  Предприятието ROGER RENE ET FILS, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ay, Франция.

 3. MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A.

  Португалия

  Предприятието MURGANHEIRA / SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL DO VAROSA, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Шампанско и пенливи вина, Wines - Portugal, и sparkling wines. Седалището му е в/ъв Sao Mamede De Infesta, Португалия.

 4. SA.BA. SRL

  Италия

  Предприятието SA.BA. SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Минерални води. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, drinks, beers, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 5. WINE AMBASSADORS SAS

  Франция

  Предприятието WINE AMBASSADORS SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Шампанско и пенливи вина, Вина, Шампанско и пенливи вина, и Вина. Седалището му е в/ъв PARIS, Франция.

 6. CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE

  Франция

  Предприятието CHAMPAGNE VEUVE MAURICE LEPITRE, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на wine producers, Direct Marketing, samples, и Business gifts. Седалището му е в/ъв Rilly La Montagne, Франция.

 7. VILLA FATTORIA

  Холандия

  Предприятието VILLA FATTORIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

 8. CHAMPAGNE GERMAR BRETON

  Франция

  Предприятието CHAMPAGNE GERMAR BRETON, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на pink champagne. Седалището му е в/ъв Colombe La Fosse, Франция.

 9. CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT

  Франция

  Предприятието CHAMPAGNE BOULACHIN-CHAPUT, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на champagne, pink champagne, Premier cru Champagne, и pinot noir champagne. Седалището му е в/ъв Arrentieres, Франция.

 10. CAVES KRIER FRERES REMICH

  Люксембург

  Предприятието CAVES KRIER FRERES REMICH, e Производител, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Вина, sparkling wine, grape juice, и pinot. Седалището му е в/ъв Remich, Люксембург.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Шампанско и пенливи вина - Внос износ

Брой резултати

2814 Фирми