• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - кастилия и леон

Резултати за

Вина - кастилия и леон - Внос износ

 1. HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Hilpoltstein, Германия.

 2. HOHE TANNE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HOHE TANNE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Großbreitenbach, Германия.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Испания

  Предприятието BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL, и работи в сферата на Вина - Испания. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Кастилия и Леон, wine shop, production of wines, D.O.C. (Controlled Denomination of Origin), и Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid, Испания.

 4. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Испания

  Предприятието BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Испания. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Кастилия и Леон, white wines, red wines, и Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв La Seca-Valladolid, Испания.

 5. LOSADA VINOS DE FINCA SA

  Испания

  Предприятието LOSADA VINOS DE FINCA SA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на wine cellars. Седалището му е в/ъв Cacabelos, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Испания

  Предприятието TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, fine wines, white wines, Вина, и red wines. Седалището му е в/ъв Pesquera De Duero-Valladolid, Испания.

 2. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Испания

  Предприятието BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Кастилия и Леон, rose wine, red wines, Вина - Кастилия и Леон, и white wines. Седалището му е в/ъв Cigales-Valladolid, Испания.

 3. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Германия

  Предприятието DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Машини за центробежно отливане на метали, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, и Машини за центробежно отливане на метали. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

 4. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Германия

  Предприятието NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Галиcия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Кастилия и Леон, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Вина - Кастилия и Леон, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Haiger, Германия.

 5. METALLDESIGN GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието METALLDESIGN GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

 1. ST STANZTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието ST STANZTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Unterensingen, Германия.

 2. HOTEL ARZUAGA

  Испания

  Предприятието HOTEL ARZUAGA, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Вина, Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, Хотели и ресторанти, Вина, Вина - Испания, и Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Испания.

 1. SCHÄTZLE & CIE. GMBH

  Германия

  Предприятието SCHÄTZLE & CIE. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

 2. BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP.

  Испания

  Предприятието BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP., e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв La Seca (valladolid), Испания.

 3. IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH

  Германия

  Предприятието IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Gera, Германия.

 4. RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU

  Германия

  Предприятието RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Ebermannstadt Ot Rüssenbach, Германия.

 5. TILENUS

  Испания

  Предприятието TILENUS, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, production of wines, и wineries. Седалището му е в/ъв PONFERRADA - LEÓN, Испания.

 6. BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO

  Испания

  Предприятието BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, production of wines, и wine cellars. Седалището му е в/ъв Corcos Del Valle - Valladolid, Испания.

 7. GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH

  Германия

  Предприятието GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Röhrnbach, Германия.

 8. BS-MODELSHOP GMBH

  Австрия

  Предприятието BS-MODELSHOP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, и Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 1. AITECH AG

  Швейцария

  Предприятието AITECH AG, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Appenzell, Швейцария.

 2. PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Германия

  Предприятието PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Germering, Германия.

 3. MAYER FEINTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MAYER FEINTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Göttingen, Германия.

 4. MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH

  Германия

  Предприятието MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Nordwalde, Германия.

 5. BODEGAS ARZUAGA

  Испания

  Предприятието BODEGAS ARZUAGA, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, Вина - Испания, Вина - Кастилия и Леон, production of wines, и wine cellars. Седалището му е в/ъв Quintanilla De Onésimo-Valladolid, Испания.

 6. UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Wetzlar, Германия.

 7. GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

 8. MUNKERT GMBH

  Германия

  Предприятието MUNKERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Рязане на стомани и метали по очертан контур, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, и Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

 9. BODEGAS RIBERALTA SA

  Испания

  Предприятието BODEGAS RIBERALTA SA, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Кастилия и Леон, Вина - Кастилия и Леон, wine cellars, red wines, и white wines. Седалището му е в/ъв Gumiel De Izán - Burgos, Испания.

 10. FEIMEC AG

  Швейцария

  Предприятието FEIMEC AG, e Производител, и работи в сферата на Вина - Кастилия и Леон. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Форми за керамичното производство, Машини за центробежно отливане на метали, Фрези и свредели, Фрезоване на стомани и метали, Форми за керамичното производство, Машини за центробежно отливане на метали, и Фрези и свредели. Седалището му е в/ъв Heerbrugg, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно