• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ШвейцарияЛеманска област
  1. ASSOCIATION ROMANDE DES MAGASINS DU MONDE

    Швейцария

    Предприятието ASSOCIATION ROMANDE DES MAGASINS DU MONDE, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Облекло - внос-износ, Офис - материали и пособия, Мъжки дрехи, Облекло - внос-износ, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  2. SOGEAG-SOGETEX SARL

    Швейцария

  3. BUYBUY

    Швейцария

    Предприятието BUYBUY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, umbrellas, и trunks. Седалището му е в/ъв Renens, Швейцария.

  4. CHOICE SPORTS WEAR

    Швейцария

    Предприятието CHOICE SPORTS WEAR, e Производител, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Сака - дрехи в спортен стил, Внос-износ - текстил и облекло, Спортна екипировка, sports goods, Сака - дрехи в спортен стил, Внос-износ - текстил и облекло, и Спортна екипировка. Седалището му е в/ъв Renens, Швейцария.

  5. COGETEX SA

    Швейцария

    Предприятието COGETEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TEXTILE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието TEXTILE SUISSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  2. TRASIDE SA

    Швейцария

    Предприятието TRASIDE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозия - химически препарати, и Антикорозия - химически препарати. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  3. SODIFIL S.A.

    Швейцария

    Предприятието SODIFIL S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  4. BERGOS

    Швейцария

    Предприятието BERGOS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Crissier, Швейцария.

  5. AXIONS SA

    Швейцария

    Предприятието AXIONS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vesenaz, Швейцария.

  1. ARCOTEX SA

    Швейцария

    Предприятието ARCOTEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. MEXOM SA

    Швейцария

    Предприятието MEXOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  1. BLEND SARL

    Швейцария

    Предприятието BLEND SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. PROGICO SA

    Швейцария

    Предприятието PROGICO SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  3. HELVEX S.A.

    Швейцария

  4. CONNAUGHT SA

    Швейцария

  5. VIMATEX MULTI SA

    Швейцария

  6. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Швейцария

  7. TEXTILES GRISOL S.A.

    Швейцария

  8. INTER SA

    Швейцария

  1. TEXTILUX S.A.

    Швейцария

  2. DUMAR SA

    Швейцария

  3. M.K. MERIDIEN SA

    Швейцария

  4. CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI

    Швейцария

    Предприятието CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. SHOWROOM 77

    Швейцария

    Предприятието SHOWROOM 77, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bellevue, Швейцария.

  6. TOTAL CHEM INC

    Швейцария

    Предприятието TOTAL CHEM INC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  7. ACPS S.A.

    Швейцария

  8. TRADE AND INVESTMENTS SERVICES SA

    Швейцария

    Предприятието TRADE AND INVESTMENTS SERVICES SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Домашни мебели, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  9. LIMEKS S.A.

    Швейцария

  10. EDY BUCHER, INTERNATIONAL TRADING

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно