• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

ШвейцарияЛеманска областТърговец на едро
  1. SOGEAG-SOGETEX SARL

    Швейцария

  2. COGETEX SA

    Швейцария

    Предприятието COGETEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  3. TEXTILE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието TEXTILE SUISSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  4. TRASIDE SA

    Швейцария

    Предприятието TRASIDE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозия - химически препарати, и Антикорозия - химически препарати. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. SODIFIL S.A.

    Швейцария

    Предприятието SODIFIL S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AXIONS SA

    Швейцария

    Предприятието AXIONS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vesenaz, Швейцария.

  2. ARCOTEX SA

    Швейцария

    Предприятието ARCOTEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  3. MEXOM SA

    Швейцария

    Предприятието MEXOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  4. BLEND SARL

    Швейцария

    Предприятието BLEND SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. PROGICO SA

    Швейцария

    Предприятието PROGICO SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  1. HELVEX S.A.

    Швейцария

  2. CONNAUGHT SA

    Швейцария

  1. VIMATEX MULTI SA

    Швейцария

  2. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Швейцария

  3. DUMAR SA

    Швейцария

  4. CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI

    Швейцария

    Предприятието CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. TOTAL CHEM INC

    Швейцария

    Предприятието TOTAL CHEM INC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  6. ACPS S.A.

    Швейцария

  7. LIMEKS S.A.

    Швейцария

  8. EDY BUCHER, INTERNATIONAL TRADING

    Швейцария

  1. VITOL CENTRAL ASIA SA

    Швейцария

    Предприятието VITOL CENTRAL ASIA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  2. NASIS OIL COMPANY SA

    Швейцария

  3. TOTAL TRADING ENTREPRISE SA

    Швейцария

  4. FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A.

    Швейцария

    Предприятието FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villars-Ste-Croix, Швейцария.

  5. MEZACOM SA

    Швейцария

  6. SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION

    Швейцария

    Предприятието SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meyrin, Швейцария.

  7. BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA

    Швейцария

    Предприятието BONNE SAVEUR BONNE HUMEUR SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  8. TWO THREE TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието TWO THREE TRADING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  9. VITOL R & M SA

    Швейцария

  10. BRUKVOOD S.A.

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно