• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • растения- луковици и семена

Резултати за

Растения- луковици и семена - Внос износ

 1. PRIMOZA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PRIMOZA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Großbeeren, Германия.

 3. ALIKRIS LTD

  България

 4. FAUNE ET FLORE

  Белгия

  Предприятието FAUNE ET FLORE, e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Торф и хумус, Храна за домашни животни, Дизайнерски мебели, Градински мебели и украса, Торф и хумус, Храна за домашни животни, Дизайнерски мебели, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Nandrin, Белгия.

 5. VILLABAFO

  Гърция

  Предприятието VILLABAFO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SEMILLAS BATLLE SA

  Испания

  Предприятието SEMILLAS BATLLE SA, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Земеделски продукти, agricultural products, gardening, и garden seeds. Седалището му е в/ъв Molins De Rei, Испания.

 2. AGASAAT® GMBH

  Германия

  Предприятието AGASAAT® GMBH, e Производител, и работи в сферата на Техника за сеене и засаждане. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Растения, луковици и семена, Пикантни подправки, Растения, луковици и семена, food industry, и sorghum. Седалището му е в/ъв Neukirchen-Vluyn, Германия.

 3. V-BEYBI LTD

  Украйна

  Предприятието V-BEYBI LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, intermediation for import-export, coriander, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chernigov, Украйна.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Франция

  Предприятието PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Главина на лоза, stock cuttings, white dessert grapes, Растения, луковици и семена, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Montans, Франция.

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Германия

  Предприятието DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

 1. L'AIL DROMOIS

  Франция

  Предприятието L'AIL DROMOIS, e Производител, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, scallion, garlic bulbs, organic garlic, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Eurre, Франция.

 2. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Германия

  Предприятието SCHWAB ROLLRASEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Waidhofen, Германия.

 1. AGRO SEED SERVICE

  Белгия

  Предприятието AGRO SEED SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Peas, carrots, и bean seeds. Седалището му е в/ъв Opglabbeek, Белгия.

 2. SERVAGRI

  Белгия

  Предприятието SERVAGRI, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, potatoes, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Orcq, Белгия.

 3. FLOVEG GMBH

  Германия

  Предприятието FLOVEG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Kall, Германия.

 4. ROYALTYAGRO

  Беларус

  Предприятието ROYALTYAGRO, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на turnip top seeds, flax seeds, и linseed oil. Седалището му е в/ъв Mogilev, Беларус.

 5. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Холандия

  Предприятието VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на flower bulbs, tulip bulbs, hyacinth bulbs, и narcissus bulbs. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

 6. KARL HEMER GMBH

  Германия

  Предприятието KARL HEMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Worms, Германия.

 7. GARDEN PARADISE SEEDS

  Ирландия

  Предприятието GARDEN PARADISE SEEDS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable seeds for growers, и medical herb seeds. Седалището му е в/ъв Dundalk, Ирландия.

 8. GAUTIER SEMENCES

  Франция

  Предприятието GAUTIER SEMENCES, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на cereal sowing seeds. Седалището му е в/ъв Eyragues, Франция.

 1. HEROES EN CO

  Белгия

  Предприятието HEROES EN CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за хранене на животни, Растения, луковици и семена, Материал за хранене на животни, Растения, луковици и семена, и Soil conditioners and fertilizers. Седалището му е в/ъв Sint-Pieters-Rode, Белгия.

 2. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Германия

  Предприятието SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на horticulture seeds. Седалището му е в/ъв Quedlinburg, Германия.

 3. EXPORVIA

  Испания

  Предприятието EXPORVIA, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Растения, луковици и семена, Диетичнa и биологичнa хранa, nuts, Подправки, Растения, луковици и семена, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Литва

  Предприятието SEKLOS AGRICULTURAL JSC, e Производител, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градински инструменти, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Растения, луковици и семена, Градински инструменти, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 5. HYDRO-MANIA

  Обединеното кралство

  Предприятието HYDRO-MANIA, e Multi-Category, и работи в сферата на Водни култури - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Растения в саксии, Цъфтящи растения, hydroponics, Растения, луковици и семена, Растения в саксии, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Birstall, Обединеното кралство.

 6. LUMA SEEDS

  САЩ

  Предприятието LUMA SEEDS, e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Cincinnati, САЩ.

 7. BUDDY BURST

  Обединеното кралство

  Предприятието BUDDY BURST, e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 8. NOVA FLORE

  Франция

  Предприятието NOVA FLORE, e Multi-Category, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Champigné, Франция.

 9. CENTRAGRO

  Белгия

  Предприятието CENTRAGRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градински инструменти, Дървени въглища, fertilizer, Растения, луковици и семена, Градински инструменти, и Дървени въглища. Седалището му е в/ъв Estinnes, Белгия.

 10. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  България

  Предприятието HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, и chestnut seedlings. Седалището му е в/ъв Vidin, България.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Растения- луковици и семена - Внос износ

Брой резултати

16 962 Фирми