• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • растения- луковици и семена

Резултати за

Растения- луковици и семена - Внос износ

 1. PRIMOZA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PRIMOZA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Großbeeren, Германия.

 3. SARL SEM PLUS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SARL SEM PLUS, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на seed garlic - distributor-packer-onion-shallot, garlic, onions, scallion, seeds, vegetable bulbs, Seedlings, farmyard feed, и seed potatoes. Седалището му е в/ъв Divajeu, Франция.

 4. ALIKRIS LTD

  България

 5. SEMILLAS BATLLE SA

  Испания

  Предприятието SEMILLAS BATLLE SA, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски продукти, Земеделски продукти, agricultural products, gardening, и garden seeds. Седалището му е в/ъв Molins De Rei, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FAUNE ET FLORE

  Белгия

  Предприятието FAUNE ET FLORE, e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Торф и хумус, Храна за домашни животни, Дизайнерски мебели, Градински мебели и украса, Торф и хумус, Храна за домашни животни, Дизайнерски мебели, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Nandrin, Белгия.

 2. VILLABAFO

  Гърция

  Предприятието VILLABAFO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 3. AGASAAT® GMBH

  Германия

  Предприятието AGASAAT® GMBH, e Производител, и работи в сферата на Техника за сеене и засаждане. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Растения, луковици и семена, Пикантни подправки, Растения, луковици и семена, food industry, и sorghum. Седалището му е в/ъв Neukirchen-Vluyn, Германия.

 4. V-BEYBI LTD

  Украйна

  Предприятието V-BEYBI LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, intermediation for import-export, coriander, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chernigov, Украйна.

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Франция

  Предприятието PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Главина на лоза, stock cuttings, white dessert grapes, Растения, луковици и семена, и Главина на лоза. Седалището му е в/ъв Montans, Франция.

 1. L'AIL DROMOIS

  Франция

  Предприятието L'AIL DROMOIS, e Производител, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, scallion, garlic bulbs, organic garlic, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Eurre, Франция.

 2. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Германия

  Предприятието DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Wangen, Германия.

 1. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Германия

  Предприятието SCHWAB ROLLRASEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Waidhofen, Германия.

 2. KARL HEMER GMBH

  Германия

  Предприятието KARL HEMER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Worms, Германия.

 3. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  България

  Предприятието HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, и chestnut seedlings. Седалището му е в/ъв Vidin, България.

 4. SEMAILLE

  Белгия

  Предприятието SEMAILLE, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на sowing seeds, и seeds. Седалището му е в/ъв Faulx-Les-Tombes, Белгия.

 5. GARDEN PARADISE SEEDS

  Ирландия

  Предприятието GARDEN PARADISE SEEDS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable seeds for growers, и medical herb seeds. Седалището му е в/ъв Dundalk, Ирландия.

 6. BIOCÉLIO

  Португалия

  Предприятието BIOCÉLIO, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Abrantes, Португалия.

 7. HEROES EN CO

  Белгия

  Предприятието HEROES EN CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за хранене на животни, Растения, луковици и семена, Материал за хранене на животни, Растения, луковици и семена, и Soil conditioners and fertilizers. Седалището му е в/ъв Sint-Pieters-Rode, Белгия.

 8. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Белгия

  Предприятието ETABLISSEMENTS DERASSE, e Multi-Category, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Добитък и домашни птици - храни, Растения, луковици и семена, Добитък и домашни птици - храни, Soil conditioners and fertilizers, и animal feed. Седалището му е в/ъв Froidmont, Белгия.

 1. CENTRAGRO

  Белгия

  Предприятието CENTRAGRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градински инструменти, Дървени въглища, fertilizer, Растения, луковици и семена, Градински инструменти, и Дървени въглища. Седалището му е в/ъв Estinnes, Белгия.

 2. AGRO SEED SERVICE

  Белгия

  Предприятието AGRO SEED SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Peas, carrots, и bean seeds. Седалището му е в/ъв Opglabbeek, Белгия.

 3. ROYALTYAGRO

  Беларус

  Предприятието ROYALTYAGRO, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на turnip top seeds, flax seeds, и linseed oil. Седалището му е в/ъв Mogilev, Беларус.

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Литва

  Предприятието SEKLOS AGRICULTURAL JSC, e Производител, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градински инструменти, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Растения, луковици и семена, Градински инструменти, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 5. NOVA FLORE

  Франция

  Предприятието NOVA FLORE, e Multi-Category, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Champigné, Франция.

 6. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Италия

  Предприятието N. SGARAVATTI & C. S.P.A., e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на seeds. Седалището му е в/ъв Pergine Valdarno, Италия.

 7. SEMAILLES

  Белгия

  Предприятието SEMAILLES, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на organic seeds, aromatic plant seeds, и cucumber seeds. Седалището му е в/ъв Faulx-Les-Tombes, Белгия.

 8. SAFRAN DE COTCHIA

  Белгия

  Предприятието SAFRAN DE COTCHIA, e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Wasseiges, Белгия.

 9. BUDDY BURST

  Обединеното кралство

  Предприятието BUDDY BURST, e Разпространител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 10. CHIABIA GERMANY

  Германия

  Предприятието CHIABIA GERMANY, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Диетичнa и биологичнa хранa, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Schenefeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Растения- луковици и семена - Внос износ

Брой резултати

16 944 Фирми