• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • валцови машини за черни метали

Резултати за

Валцови машини за черни метали - Внос износ

 1. METAL-TECH

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието METAL-TECH, e Производител, и работи в сферата на Готови метални изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Шлифоване на стомани и метали, Заточване - металообработващи машини, Валцови машини за черни метали, Резбонарезни инструменти, Огъване на стомани и метали, Обработващи машини за огъване, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Gniezno, Полша.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Месинг, Изтегляне на тел от цветни метали, Профили от цветни метали, Профили и прътове от цветни метали, Месинг, Изтегляне на тел от цветни метали, Профили от цветни метали, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Chiari, Италия.

 3. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални завеси, Профили и прътове от черни метали, roll-forming machines, Метални завеси, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Select Cityizmir, Турция.

 4. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Франция

  Предприятието ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стомани, manufacture of steel profiles, и Raw materials for metallurgy. Седалището му е в/ъв Rives-Sur-Fure, Франция.

 5. METALL BK

  Беларус

  Предприятието METALL BK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, и bracing for building. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Германия

  Предприятието SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Златарство - машини и техника, Валцови машини за черни метали, Сурови чугуни, Златарство - машини и техника, Валцови машини за черни метали, Сурови чугуни, и rolled rings. Седалището му е в/ъв Püttlingen, Германия.

 2. INOX MARE S.R.L.

  Италия

  Предприятието INOX MARE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Производство на болтове, и stainless steel. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

 3. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Швейцария

  Предприятието GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Валцови машини за черни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Martigny, Швейцария.

 4. ALOIS MORADELLI

  Германия

  Предприятието ALOIS MORADELLI, e Производител, и работи в сферата на Ламарина за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, Строителни обекти - оборудване, Валцови машини за черни метали, Метали - събиране и рециклиране, Строителни обекти - оборудване, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Kirchheim b. München, Германия.

 5. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Германия

  Предприятието HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Ръчни инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heusenstamm, Германия.

 1. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Белгия

  Предприятието FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманолеярство, Стоманолеярство, и manufacture of rolled sections. Седалището му е в/ъв Liege, Белгия.

 2. SEIL METAL CO.LTD

  Южна Корея

  Предприятието SEIL METAL CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Спирални пружини, automobile seat belts, и Спирални пружини. Седалището му е в/ъв Seoul, Южна Корея.

 1. MARZIALI RECUPERI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARZIALI RECUPERI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron, и iron and alloys. Седалището му е в/ъв Montevarchi, Италия.

 2. FERROTRADE S.R.L.

  Италия

  Предприятието FERROTRADE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, Валцови машини за черни метали, Метали - събиране и рециклиране, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 3. PATURLE ACIERS

  Франция

  Предприятието PATURLE ACIERS, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Валцови машини за черни метали, Стомани, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Pont, Франция.

 4. F.I.L.M.S. S.P.A.

  Италия

  Предприятието F.I.L.M.S. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten, и metal nozzles. Седалището му е в/ъв Anzola D'ossola, Италия.

 5. ALMA TOOLS

  Италия

  Предприятието ALMA TOOLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten, и industrial grinding work. Седалището му е в/ъв SARONNO, Италия.

 6. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Италия

  Предприятието METALL BOLOGNA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Валцови машини за черни метали, Перфорирана ламарина от черни метали, Валцови машини за черни метали, и Перфорирана ламарина от черни метали. Седалището му е в/ъв Calderara Di Reno, Италия.

 7. NICRO S.P.A.

  Италия

  Предприятието NICRO S.P.A., e Подизпълнител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на nickel and alloys. Седалището му е в/ъв Vailate, Италия.

 8. INDUSTRIA METALLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието INDUSTRIA METALLI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

 1. SINTER SUD S.P.A.

  Италия

  Предприятието SINTER SUD S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на sintered metal products, и supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Седалището му е в/ъв Sant'agata De' Goti, Италия.

 2. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Испания

  Предприятието CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Vizcaya, Испания.

 3. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Италия

  Предприятието LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten, и carbon steel. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

 4. D.F.U. S.R.L.

  Италия

  Предприятието D.F.U. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Валцови машини за черни метали, Преносими механични инструменти, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 5. METALLEGHE S.P.A.

  Италия

  Предприятието METALLEGHE S.P.A., и работи в сферата на Стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - машини и техника, Валцови машини за черни метали, Метали - машини и техника, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

 6. SAFET S.P.A.

  Италия

  Предприятието SAFET S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на construction of metal bridges, и construction of pedestrian catwalks. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 7. FERRO TUBI S.P.A.

  Италия

  Предприятието FERRO TUBI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от стомана, Валцови машини за черни метали, Тръби от стомана, и Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Padova, Италия.

 8. ALBERTI

  Италия

  Предприятието ALBERTI, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на ferrous metals and alloys, и cast iron. Седалището му е в/ъв Siena, Италия.

 9. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Италия

  Предприятието CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, и работи в сферата на Валцови машини за черни метали. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 10. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ISCAR ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Валцови машини за черни метали, Ръчни инструменти за металообработването, Валцови машини за черни метали, и Ръчни инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Arese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Валцови машини за черни метали - Внос износ

Брой резултати

480 Фирми