• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - абруци и молизе

Резултати за

Вина - абруци и молизе - Внос износ

 1. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Isera, Италия.

 2. NÖSSING MANFRED

  Италия

  Предприятието NÖSSING MANFRED, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Bressanone, Италия.

 3. LE ROMAGNOLE

  Италия

  Предприятието LE ROMAGNOLE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Vittorio Veneto, Италия.

 5. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Vezza D'alba, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Италия

  Предприятието CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Carema, Италия.

 2. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINE NICOSIA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Trecastagni, Италия.

 3. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Италия

  Предприятието CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Citta' Sant'angelo, Италия.

 4. AZ.AGRICOLA TERZINI

  Италия

  Предприятието AZ.AGRICOLA TERZINI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Абруци и Молизе. Седалището му е в/ъв Tocco Da Casauria, Италия.

 5. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINA MONTELLIANA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 1. AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA LA VINARTE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Абруци и Молизе. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, и abruzzo wine. Седалището му е в/ъв Santa Maria Imbaro, Италия.

 2. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Италия

  Предприятието CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

 1. CANTINA TRE CASTELLI

  Италия

  Предприятието CANTINA TRE CASTELLI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Montaldo Bormida, Италия.

 2. TARTUFI MORRA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TARTUFI MORRA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Гъби, Вина - Абруци и Молизе, Гъби, и Вина - Абруци и Молизе. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

 3. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Италия

  Предприятието COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Caluso, Италия.

 4. VELIER S.P.A.

  Италия

  Предприятието VELIER S.P.A., и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 5. SUN LAND S.R.L.

  Италия

  Предприятието SUN LAND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Trinitapoli, Италия.

 6. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Dolianova, Италия.

 7. ANNECCHINI GIONATA

  Италия

  Предприятието ANNECCHINI GIONATA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Абруци и Молизе. Освен това развива дейност и в сферата на wineries. Седалището му е в/ъв San Vito Chietino, Италия.

 8. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE CELLINESE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Cellino S. Marco, Италия.

 1. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Mombercelli, Италия.

 2. COOP. AGRICOLA ERMES

  Италия

  Предприятието COOP. AGRICOLA ERMES, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Gibellina, Италия.

 3. BENZ - WEINE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието BENZ - WEINE GMBH & CO. KG, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина, Вина - Абруци и Молизе, и Вина. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 4. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Италия

  Предприятието CANTINA SAN ZEFFERINO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Ortona, Италия.

 5. CANTINA SOCIALE DI BARLETTA

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DI BARLETTA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

 6. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 7. CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието CANTINE SOLDA' DI SOLDA' GAETANO & C. S.N.C., и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Valdagno, Италия.

 8. TORRE DEI BEATI DI GALASSO ADRIANA & C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието TORRE DEI BEATI DI GALASSO ADRIANA & C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Francavilla Al Mare, Италия.

 9. CANTINA SOCIALE

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Nizza Monferrato, Италия.

 10. CANTINA COLLI EUGANEI

  Италия

  Предприятието CANTINA COLLI EUGANEI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Абруци и Молизе, Вина - Базиликата, Вина - Абруци и Молизе, и Вина - Базиликата. Седалището му е в/ъв Vo', Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно