• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - елзас

Резултати за

Вина - елзас - Внос износ

 1. ACI & K

  България

  2) АСЕИ ЕНД КА е фирма със специализирана дейност: внос и износ на всякакъв вид продукти между Франция и България. Нашата фирма е есклузивен представител за различни марки, френски и български, алкохолни и безалкохолни напитки. Вноса на висококачествени Алзаски вина и нови престижни марки Френско Шампанско са нашия основен домен, но ние култивираме непрекъснат интерес и към нови продукти, с цел и в посока: развитие и разширяване на отношенията между България и Франция, Източна Европа, Русия и други страни в света. Ние сме в състояние да отговорим на вашите запитвания и задоволим изискванията на сериозните клиенти.

 2. DOMAINE KARCHER ET FILS

  Франция

  Предприятието DOMAINE KARCHER ET FILS, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Елзас, Вина - Франция, Вина - Елзас, white wines, и sparkling white wine. Седалището му е в/ъв Colmar, Франция.

 3. LE CLOS

  Люксембург

  Предприятието LE CLOS, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, Вина - Бургундия, Вина - Бордо, Вина - Елзас, bojolais, Вина - Бургундия, и Вина - Бордо. Седалището му е в/ъв Leudelange, Люксембург.

 4. CAVE DE TURCKHEIM

  Франция

  Предприятието CAVE DE TURCKHEIM, e Производител, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Елзас, Вина - Франция, Вина - Елзас, sparkling wine, и pinot grigio. Седалището му е в/ъв Turckheim, Франция.

 5. SEL WINES

  Белгия

  Предприятието SEL WINES, e Multi-Category, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, Вина - Бургундия, champagne, Wines - Loire valley, Вина - Елзас, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Fleurus, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DOMAINE MULLER-KOEBERLE

  Франция

  Предприятието DOMAINE MULLER-KOEBERLE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на sparkling wine, single grape grappas, и bed & breakfast. Седалището му е в/ъв St-Hippolyte, Франция.

 2. JEAN-BAPTISTE ADAM VINS D'ALSACE

  Франция

  Предприятието JEAN-BAPTISTE ADAM VINS D'ALSACE, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, riesling, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Ammerschwir, Франция.

 3. CAVE COOPERATIVE VINICOLE BEBLENHEIM

  Франция

  Предприятието CAVE COOPERATIVE VINICOLE BEBLENHEIM, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на AOC label wines. Седалището му е в/ъв Beblenheim, Франция.

 4. DOMAINE DE PAUL BLANCK

  Франция

  Предприятието DOMAINE DE PAUL BLANCK, и работи в сферата на Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Kientzheim, Франция.

 5. DOMAINE DU BOLLENBERG

  Франция

  Предприятието DOMAINE DU BOLLENBERG, и работи в сферата на Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Westhalten, Франция.

 1. FREY SOHLER SARL

  Франция

  Предприятието FREY SOHLER SARL, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Scherwiller, Франция.

 2. VINAMORESSENCE

  Белгия

  Предприятието VINAMORESSENCE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, Вина - Франция, Вина - Елзас, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Ohain, Белгия.

 1. GRANDS VINS D'ALSACE SIPP LOUIS

  Франция

  Предприятието GRANDS VINS D'ALSACE SIPP LOUIS, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Ribeauville, Франция.

 2. MY VAPE CART

  Обединеното кралство

  Предприятието MY VAPE CART, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на Online shop. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 3. ETS VIEVILLE SARL

  Франция

  Предприятието ETS VIEVILLE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Елзас, Вина - Франция, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Trelon, Франция.

 4. GAEC MARSCHALL GILBERT ET DENIS

  Франция

  Предприятието GAEC MARSCHALL GILBERT ET DENIS, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Houssen, Франция.

 5. EARL DOMAINE ROBERT KLINGENFUS

  Франция

  Предприятието EARL DOMAINE ROBERT KLINGENFUS, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Molsheim, Франция.

 6. CAVE COOPERATIVE DE RIBEAUVILLE

  Франция

  Предприятието CAVE COOPERATIVE DE RIBEAUVILLE, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Ribeauville, Франция.

 7. GUSTAVE LORENTZ

  Франция

  Предприятието GUSTAVE LORENTZ, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на Ракии, и Ракии. Седалището му е в/ъв Bergheim, Франция.

 8. LEON BEYER VINS FINS D'ALSACE

  Франция

  Предприятието LEON BEYER VINS FINS D'ALSACE, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Eguisheim, Франция.

 1. SA WANTZ CHARLES

  Франция

  Предприятието SA WANTZ CHARLES, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Barr, Франция.

 2. VINS D'ALSACE J HAULLER & FILS

  Франция

  Предприятието VINS D'ALSACE J HAULLER & FILS, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Dambach La Ville, Франция.

 3. STE COOPERATIVE AGRICOLE CAVE DE TRAENHEIM CAVE DU ROI DAGOBERT L

  Франция

  Предприятието STE COOPERATIVE AGRICOLE CAVE DE TRAENHEIM CAVE DU ROI DAGOBERT L, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Traenheim, Франция.

 4. CAVE VINICOLE HUNAWIHR & ENVIRONS

  Франция

  Предприятието CAVE VINICOLE HUNAWIHR & ENVIRONS, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Hunawihr, Франция.

 5. CAVE VINICOLE PFAFFENHEIM GUEBERSCHWIHR

  Франция

  Предприятието CAVE VINICOLE PFAFFENHEIM GUEBERSCHWIHR, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, и Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Pfaffenheim, Франция.

 6. CAVA CHRONOPOULOS

  Гърция

  Предприятието CAVA CHRONOPOULOS, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Pylos, Гърция.

 7. EUGENE KLIPFEL

  Франция

  Предприятието EUGENE KLIPFEL, e Производител, и работи в сферата на Вина - Елзас. Освен това развива дейност и в сферата на Ракии, и Ракии. Седалището му е в/ъв Barr, Франция.

 8. BESTHEIM

  Франция

  Предприятието BESTHEIM, и работи в сферата на Вина - Елзас. Седалището му е в/ъв Bennwihr, Франция.

 9. EURL VINS D'ALSACE JULIEN MEYER

  Франция

 10. PREISS ERNEST SARL

  Франция