• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - емилия-романя

Резултати за

Вина - емилия-романя - Внос износ

 1. MARANELLO WINES

  Италия

  Предприятието MARANELLO WINES, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, prosecco, moscato, sparkling wine, и Вина. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 2. AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR.

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA ZERIOLI S.N.C DI ZERIOLI FILIPPO & C. SOC. AGR., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Емилия-Романя, Шампанско и пенливи вина, Вина - Емилия-Романя, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Ziano Piacentino, Италия.

 3. AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI

  Италия

  Предприятието AZIENDA VITIVINICOLA LUSENTI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

 4. CASALI VITICULTORI

  Италия

  Предприятието CASALI VITICULTORI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Pratissolo Di Scandiano, Италия.

 5. CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI

  Италия

  Предприятието CANTINA AZ. AGR. NERI ADRIANA FAM NERI E LELLI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв cesena, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AX SRL

  Румъния

  Предприятието AX SRL, e Производител, и работи в сферата на Разтворители и разредители. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Емилия-Романя, Бои и лакове, Вина - Емилия-Романя, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Dragasani, Румъния.

 2. ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието ENOICA SRL SOCIETA AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Емилия-Романя. Седалището му е в/ъв Mercato Saraceno, Италия.

 3. CANTINA COOPERATIVA VINI DI ROMAGNA

  Италия

 4. CATINO FOTO S.R.L.

  Италия