• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - пиемонте

Резултати за

Вина - пиемонте - Внос износ

 1. PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO

  Италия

  Предприятието PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Monteu Roero, Италия.

 2. AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на wineries, и wine bar wine tasting. Седалището му е в/ъв Barbaresco, Италия.

 3. CONTERNO FANTINO

  Италия

  Предприятието CONTERNO FANTINO, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пиемонте, Вина - Италия, Вина - Пиемонте, barolo, и barbera d'alba. Седалището му е в/ъв Monforte D'alba, Италия.

 4. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

  Италия

  Предприятието AZIENDA SAN MICHELE S.N.C, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на moscato d'asti, arneis, dolcetto d'alba, и barbaresco. Седалището му е в/ъв Neive, Италия.

 5. SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL

  Италия

  Предприятието SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на wine-growing businesses. Седалището му е в/ъв Brusnengo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ALESSANDRO MOTTA

  Италия

  Предприятието ALESSANDRO MOTTA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Castel Rocchero, Италия.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA

  Италия

  Предприятието AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, и wine tasting. Седалището му е в/ъв Borgomanero, Италия.

 3. MAURO VINI SRL

  Италия

  Предприятието MAURO VINI SRL, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на production of wines, и typical italian wines. Седалището му е в/ъв Dronero, Италия.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на nebbiolo, и red wines. Седалището му е в/ъв Roasio, Италия.

 5. CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA

  Италия

  Предприятието CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Gattinara, Италия.

 1. CASTELLARI BERGAGLIO

  Италия

  Предприятието CASTELLARI BERGAGLIO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на gavi. Седалището му е в/ъв Gavi, Италия.

 2. GANCIA.IT

  Италия

  Предприятието GANCIA.IT, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

 1. BAROLO WIJNIMPORT

  Холандия

  Предприятието BAROLO WIJNIMPORT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

 2. AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пиемонте, и Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Sizzano (No), Италия.

 3. AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пиемонте, и Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Vignale Monferrato (Al), Италия.

 4. GIORGIO CANTAMESSA

  Италия

  Предприятието GIORGIO CANTAMESSA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на barbera, и malvasia di casorzo. Седалището му е в/ъв Casorzo, Италия.

 5. NOCETO MICHELOTTI WINERY

  Италия

  Предприятието NOCETO MICHELOTTI WINERY, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Castel Boglione, Италия.

 6. CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.)

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.), e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пиемонте, и Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Clavesana (CN), Италия.

 7. CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.)

  Италия

  Предприятието CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.), и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пиемонте, и Вина - Пиемонте. Седалището му е в/ъв Acqui Terme (al), Италия.

 8. AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA, и работи в сферата на Вина - Пиемонте. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, и Вина - Италия. Седалището му е в/ъв Govone (Cn), Италия.

 1. BIASON RENZO

  Италия

Филтри

Резултати за

Вина - пиемонте - Внос износ

Брой резултати

21 Фирми