• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - пулия

Резултати за

Вина - пулия - Внос износ

 1. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, Вина - Пулия, primitivo di manduria, и Extra virgin oil. Седалището му е в/ъв VILLA CASTELLI, Италия.

 2. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пулия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина, Вина - Италия, Вина, и primitivo. Седалището му е в/ъв Leverano, Италия.

 3. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Италия

  Предприятието AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, Вина - Италия, Вина - Пулия, и fiano. Седалището му е в/ъв San Donaci, Италия.

 4. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Италия

  Предприятието CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP., e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, primitive wine, typical italian wines, Вина - Пулия, и wines. Седалището му е в/ъв Cassano Delle Murge, Италия.

 5. LEONE DE CASTRIS

  Италия

  Предприятието LEONE DE CASTRIS, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, Вина - Италия, Вина - Пулия, и primitivo. Седалището му е в/ъв Salice Salentino, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CASTELLO MONACI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, Вина - Италия, Вина - Пулия, primitivo, и negro amaro. Седалището му е в/ъв Salice Salentino, Италия.

 2. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Италия

  Предприятието AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, Вина - Италия, Вина - Пулия, organic wine, и primitive wine. Седалището му е в/ъв Massafra, Италия.

 3. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Италия

  Предприятието AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, Вина - Италия, Вина - Пулия, и primitivo. Седалището му е в/ъв Guagnano, Италия.

 4. CANTINA SAN DONACI

  Италия

  Предприятието CANTINA SAN DONACI, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, Вина - Пулия, primitivo, Вина - Италия, и Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв San Donaci, Италия.

 5. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Италия

  Предприятието MASSERIA DUCA D'ASCOLI, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, Organic wine producers, typical italian wines, и Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Castelluccio Dei Sauri, Италия.

 1. GENUSS7.DE GMBH

  Германия

  Предприятието GENUSS7.DE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Пулия. Освен това развива дейност и в сферата на red wines, white wines, primitivo di manduria, и primitivo. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

 2. CORRICELLI SRL

  Италия

  Предприятието CORRICELLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, и Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia-Loconia, Италия.

 1. CANTINE REGALE

  Италия

  Предприятието CANTINE REGALE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, organic wine, montepulciano, и Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

 2. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA LOIOLA, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, и Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Minervino Murge, Италия.

 3. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, Вина - Пулия, negro amaro, primitive wine, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Carmiano, Италия.

 4. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Италия

  Предприятието AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пулия. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, spicy peppers, и turnip tops. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia, Италия.

 5. FIRMA GM COOL

  Германия

  Предприятието FIRMA GM COOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 6. UGOZANIER

  Италия

  Предприятието UGOZANIER, e Производител, и работи в сферата на Вина - Италия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Пулия, Вина, primitivo, Вина - Пулия, и Вина. Седалището му е в/ъв Squinzano, Италия.

 7. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Италия

  Предприятието CASA VINICOLA ERRICO SRL, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

 8. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Италия

  Предприятието FEUDI VALLE D'ITRIA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Пулия. Освен това развива дейност и в сферата на primitive wine, и Extra virgin organic olive oil. Седалището му е в/ъв Grottaglie, Италия.

 1. MINERVA SRLS

  Италия

  Предприятието MINERVA SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Пулия. Седалището му е в/ъв Bovino, Италия.

 2. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Италия

Филтри

Резултати за

Вина - пулия - Внос износ

Брой резултати

22 Фирми