• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Разпространител - Винарство - машини- техника и инсталации

Разпространител
  1. BUCHER VASLIN

    Франция

    Предприятието BUCHER VASLIN, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Chalonnes Sur Loire, Франция.

  2. ARTENA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTENA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на wine barrels, wine-making products, и wine-making tannins. Седалището му е в/ъв Gemonio, Италия.

  3. COCCINELLAWINE

    Турция

    Предприятието COCCINELLAWINE, e Multi-Category, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. IPTAL EDILDI

    Турция

    Предприятието IPTAL EDILDI, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на white wines, red wines, и engine production. Седалището му е в/ъв Mardin, Турция.

  5. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, e Производител, и работи в сферата на Винарски каци. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод, Винарство - машини, техника и инсталации, и Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Quintigny, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MNEWIS, S. R. O.

    Словакия

    Предприятието MNEWIS, S. R. O., e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Sereď, Словакия.

  2. SOVITEC

    Франция

    Предприятието SOVITEC, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Libourne, Франция.

  3. GUILELLA AGRÍCOLA

    Испания

    Предприятието GUILELLA AGRÍCOLA, e Разпространител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  4. ENOGARDEN S.R.L.

    Италия

  5. REP INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

  1. GROUPE GARONNE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието GROUPE GARONNE, e Разпространител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondavezan, Франция.

  2. BOSS ELEKTROMASCHINEN- UND PUMPENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BOSS ELEKTROMASCHINEN- UND PUMPENTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

  1. VILVER-ELEVATEURS S.A.

    Швейцария

    Предприятието VILVER-ELEVATEURS S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Подемни платформи за гаражи, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Подемни платформи за гаражи, Въжени линии, лифтове, влекове, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Versoix, Швейцария.

  2. HST OBERFLÄCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието HST OBERFLÄCHENTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - машини и инсталации, Бояджийски пистолети и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Боядисване - машини и инсталации, Бояджийски пистолети и аксесоари, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  3. ANGELIKA HOCHFILZER

    Австрия

    Предприятието ANGELIKA HOCHFILZER, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Kufstein, Австрия.

  4. SPS SCHRÖTERS

    Германия

    Предприятието SPS SCHRÖTERS, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Dessau, Германия.

  5. UWE MÜSSIG

    Германия

    Предприятието UWE MÜSSIG, e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Drebach, Германия.

  6. THOMAS BÄCHLER MASCHINEN + FAHRZEUGE

    Швейцария

    Предприятието THOMAS BÄCHLER MASCHINEN + FAHRZEUGE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  7. HORST STEFFE FEUERSCHUTZ INH. GUTMANN E.K.

    Германия

    Предприятието HORST STEFFE FEUERSCHUTZ INH. GUTMANN E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Bad Peterstal-Griesbach, Германия.

  8. PIZ-AUL GARAGE AG

    Швейцария

    Предприятието PIZ-AUL GARAGE AG, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Vals, Швейцария.

  1. HELMUT WEISENSEE

    Германия

    Предприятието HELMUT WEISENSEE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stadtlauringen, Германия.

  2. AUTRAC GMBH PRETZSCH

    Германия

    Предприятието AUTRAC GMBH PRETZSCH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Bad Schmiedeberg, Германия.

  3. PUMPENTECHNIK BERLETH GMBH

    Германия

    Предприятието PUMPENTECHNIK BERLETH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

  4. HANS PRIES GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието HANS PRIES GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Ganderkesee, Германия.

  5. HYDRAULIK-SCHLÄUCHE SCHNELLDIENST HEIKO LAMPRECHT

    Германия

    Предприятието HYDRAULIK-SCHLÄUCHE SCHNELLDIENST HEIKO LAMPRECHT, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Urbich, Германия.

  6. AP PUMPEN VERTRIEB HAMBURG GMBH

    Германия

    Предприятието AP PUMPEN VERTRIEB HAMBURG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  7. FLEXBIMEC - INHABER SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието FLEXBIMEC - INHABER SINNTEC SCHMIERSYSTEME GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Смазване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Съединители (амбреажи), Помпи, Промишлени смазки, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Съединители (амбреажи), Помпи, и Промишлени смазки. Седалището му е в/ъв Grethem, Германия.

  8. GUSTAV HÖRNER GMBH

    Германия

    Предприятието GUSTAV HÖRNER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пожари - техника и инсталации за защита, Противопожарна охрана - техника и инсталации, и Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Седалището му е в/ъв Höchberg, Германия.

  9. EHRLE-AUSTRIA GMBH

    Австрия

    Предприятието EHRLE-AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondsee, Австрия.

  10. SOMMER PUMPEN GMBH

    Германия

    Предприятието SOMMER PUMPEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, и Механични трансмисии и компоненти. Седалището му е в/ъв Bottrop, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

308 Фирми

Категория