Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • плодови консерви и конфитюри

Резултати за

Плодови консерви и конфитюри - Внос износ

 1. CLEMENT FAUGIER

  Франция

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. MAISON NIALÉ

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието MAISON NIALÉ, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Справедлива търговия, Гастрономия - специалитети, Кафе и чай, Пикантни подправки, Справедлива търговия, Гастрономия - специалитети, и Кафе и чай. Седалището му е в/ъв Gennevilliers, Франция.

 3. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторантска дейност, Фирмени подаръци, Гастрономия - специалитети, Хранeнe - внос-износ, Ресторантска дейност, Фирмени подаръци, Гастрономия - специалитети, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lyon, Франция.

 4. ANTALYA RECELLERI

  Турция

  Предприятието ANTALYA RECELLERI, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 5. SAFRUNAT SL

  Испания

  Предприятието SAFRUNAT SL, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Campllong, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BIOSOLNATURA SRL

  Италия

  Предприятието BIOSOLNATURA SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Carlentini, Италия.

 2. HANDS ON EARTH LDA.

  Португалия

  Предприятието HANDS ON EARTH LDA., e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Подправки, Плодови консерви и конфитюри, Хранeнe - внос-износ, infusions and herbal teas, Подправки, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв São Pedro De Oliveira, Португалия.

 3. CONSERVAS RAJOPE

  Испания

  Предприятието CONSERVAS RAJOPE, e Разпространител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Quel-La Rioja, Испания.

 4. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Испания

  Предприятието SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на marmalades, и extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Catarroja, Испания.

 5. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Испания

  Предприятието ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, Coffee pods, Плодови консерви и конфитюри, single dose fillers, и Tomato paste. Седалището му е в/ъв Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Испания.

 1. BIOLOKLOCK

  Франция

  Предприятието BIOLOKLOCK, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, biological marmalade, Ecological jams, Плодови консерви и конфитюри, и spreadable fruit creams. Седалището му е в/ъв Montpezat D'agenais, Франция.

 2. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Италия

  Предприятието AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на organic farming preserves, small-scale manufacture, preserves, и sweet wine. Седалището му е в/ъв Macerata, Италия.

 1. VIDECA

  Испания

  Предприятието VIDECA, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Villanueva De Castellón-Valencia, Испания.

 2. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието MINGABIO GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодови консерви и конфитюри, Хранeнe - внос-износ, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодови консерви и конфитюри, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 3. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Франция

  Предприятието DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, e Разпространител, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, Кафе и чай, Плодови консерви и конфитюри, Delicatessen products, Кафе и чай, и chocolate gift boxes. Седалището му е в/ъв Saint Georges Sur Loire, Франция.

 4. SUN & FRUITS

  Испания

  Предприятието SUN & FRUITS, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на hand-crafted production, и organic fruit. Седалището му е в/ъв Sant Hipòlit De Voltregà, Испания.

 5. UNISTAR TREJD

  Северна Македония

  Предприятието UNISTAR TREJD, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на fruit preserves, spreadable vegetable creams, и preserved foodstuffs. Седалището му е в/ъв Veles, Северна Македония.

 6. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Азербайджан

  Предприятието GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, e Производител, и работи в сферата на Плодови сокове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, Production of high-quality fresh fruit juices, fresh drink with pomegranate extract base, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Baku, Азербайджан.

 7. ROUCADIL

  Франция

  Предприятието ROUCADIL, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Сушени плодове, и Сушени плодове. Седалището му е в/ъв Montayral, Франция.

 8. MAGNA APIS S.L

  Испания

  Предприятието MAGNA APIS S.L, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Los Corrales De Buelna, Испания.

 1. KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED

  Шри Ланка

  Предприятието KELANI VALLEY CANNERIES LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на tropical fruit juices. Седалището му е в/ъв Colombo, Шри Ланка.

 2. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Румъния

  Предприятието SC CAMARA LUI TOMITA SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Консерви, Плодови и зеленчукови сокове, Плодове, Пресни зеленчуци, Консерви, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Rasnov, Румъния.

 3. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Франция

  Предприятието LES CONFITURES DU CLOCHER, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Ars En Re, Франция.

 4. C.O.P.Y.R.

  Франция

  Предприятието C.O.P.Y.R., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Seasonings, fruit coulis, и candied fruit. Седалището му е в/ъв Lorp Sentaraille, Франция.

 5. OLIVIERS ET CO

  Франция

  Предприятието OLIVIERS ET CO, e Производител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични средства, Зехтин, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови консерви и конфитюри, Козметични средства, Зехтин, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Mane, Франция.

 6. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Турция

  Предприятието MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на preserves. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 7. PRISCA

  Португалия

  Предприятието PRISCA, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Trancoso, Португалия.

 8. CONFITURES & GOURMANDISES SARL

  Франция

  Предприятието CONFITURES & GOURMANDISES SARL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, fruit chutneys, orange preserves, acacia honey, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Prechac, Франция.

 9. REINES DE TOURAINE

  Франция

  Предприятието REINES DE TOURAINE, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Rivarennes, Франция.

 10. ORGANIKADAN

  Турция

  Предприятието ORGANIKADAN, e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на diabetic food, и fruit chutneys. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодови консерви и конфитюри - Внос износ

Брой резултати

1045 Фирми