• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • сушено месо

Резултати за

Сушено месо - Внос износ

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Франция

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. GOUT DE CANARD LTD

  България

 3. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Испания

  Предприятието FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Шунки, Chorizo, Сушено месо, и Шунки. Седалището му е в/ъв Ponferrada, Испания.

 4. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието F R BENSON & PARTNERS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Сушено месо, dried mushrooms, и gluten-free product. Седалището му е в/ъв Kings Langley, Обединеното кралство.

 5. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Сушено месо. Седалището му е в/ъв Chesham, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Словения

  Предприятието CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Metlika, Словения.

 2. SALAISONS SALAMONE

  Белгия

  Предприятието SALAISONS SALAMONE, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Сушено месо, Italian cold meats, и Chorizo. Седалището му е в/ъв Casteau, Белгия.

 3. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, e Производител, и работи в сферата на Сушено месо. Седалището му е в/ъв Crewe, Обединеното кралство.

 4. BAREFOOT BILTONG

  Обединеното кралство

  Предприятието BAREFOOT BILTONG, e Производител, и работи в сферата на Сушено месо. Седалището му е в/ъв Bridlington, Обединеното кралство.

 5. COMERCIAL PPLU

  Испания

  Предприятието COMERCIAL PPLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Шунки, Сушено месо, Chorizo, Шунки, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Irun, Испания.

 1. SOCARDENNE

  Белгия

  Предприятието SOCARDENNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сушено месо. Освен това развива дейност и в сферата на dressed game products, и meat cutting workshops. Седалището му е в/ъв Houffalize, Белгия.

 2. GREISINGER GMBH

  Австрия

  Предприятието GREISINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Лиофилизирано месо, Сушено месо, Месо в консерва, Лиофилизирано месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Münzbach, Австрия.

 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирано месо. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Колбаси и осолени продукти, Сушено месо, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Vrgorac, Хърватия.

 2. BALATONI HÚS KISTELEK

  Унгария

  Предприятието BALATONI HÚS KISTELEK, e Производител, и работи в сферата на Сушено месо. Освен това развива дейност и в сферата на regional salamis. Седалището му е в/ъв Budapest, Унгария.

 3. DOBRA GMBH

  Германия

  Предприятието DOBRA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пушени и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Хранителни екстракти, Сушено месо, и Хранителни екстракти. Седалището му е в/ъв Verden, Германия.

 4. CAMARCO BROS A D

  България

  Предприятието CAMARCO BROS A D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Маринована риба, Сушено месо, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 5. GABRIEL FLEURY S.A.

  Швейцария

  Предприятието GABRIEL FLEURY S.A., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Granges, Швейцария.

 6. KZ KRKA Z.O.O.

  Словения

  Предприятието KZ KRKA Z.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Растения, луковици и семена, Сушено месо, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Novo Mesto, Словения.

 7. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието BRODOKOMERC NOVA D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Лиофилизирана риба, Сушено месо, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Rijeka, Хърватия.

 8. ERNST DEHNING GMBH

  Германия

  Предприятието ERNST DEHNING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Сушено месо, Месни консерви и консерви от колбаси, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Schneverdingen, Германия.

 1. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Холандия

  Предприятието HENNINGSEN NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

 2. MIP D.D.

  Словения

 3. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Швейцария

 4. DALMESSO D.O.O.

  Хърватия

 5. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  България

 6. ALOIS SCHLOGL

  Австрия

 7. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Латвия

 8. SARL CHARCUTERIES 36

  Франция

 9. SAVANNAH CO. LTD

  Обединеното кралство