• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • щамповане на стомани и метали

Резултати за

Щамповане на стомани и метали - Внос износ

 1. METALPRESS S.P.A.

  Италия

  Предприятието METALPRESS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на cold pressing of metals, dished heads, metal stamping, tank heads, steel moulding, carbon steel heads, brioche moulds, flanged heads, и sheet shearing and pressing. Седалището му е в/ъв San Giovanni Lupatoto, Италия.

 2. FORVASA

  Испания

  Предприятието FORVASA, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Forged steel parts, Drop-forged parts for industrial applications, forging metals, и customised forged parts. Седалището му е в/ъв Bedia (vizcaya), Испания.

 3. STM SRL

  Италия

  Предприятието STM SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Топли отливки, spark erosion, gear moulding, Топли отливки, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, и flat coat moulding. Седалището му е в/ъв Maniago, Италия.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Германия

  Предприятието BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Метални капсули, Стомани и метали - обработване, Ръчни инструменти, Щамповане на стомани и метали, Изтегляне на стомани и метали, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, и Метални капсули. Седалището му е в/ъв Olpe, Германия.

 5. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Австрия

  Предприятието AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

 2. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Германия

  Предприятието MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието O.L.M.E.C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Щамповане на стомани и метали, Форми и модели, Нарязване на стомани и метали, sheet shearing and pressing, manufacture of shearing irons, deep drawing moulds, и Коване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Grassobbio, Италия.

 4. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Германия

  Предприятието ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Plettenberg, Германия.

 5. HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -

  Германия

  Предприятието HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dermbach Ot Diedorf, Германия.

 1. VARESINA STAMPI SPA

  Италия

  Предприятието VARESINA STAMPI SPA, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel moulding, hot steel pressing, hot forming, metal moulding, iron forging, alloy forging, moulding, cold pressing of metals, и moulding of rolled bushings. Седалището му е в/ъв Sumirago, Италия.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Италия

  Предприятието FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel moulding, FLANGES, hot forging, CONNECTORS, forged steel accessories, joints for building, и metal moulding. Седалището му е в/ъв Erba, Италия.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Wies, Австрия.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Китай

  Предприятието DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Ламарина за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Промишлени изделия от ламарина, Щамповане на стомани и метали, metal stamping, sheet metal, Die stamping, и Deep drawn stamping. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 3. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Германия

  Предприятието PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 4. MERONI FRATELLI

  Италия

  Предприятието MERONI FRATELLI, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на welding, FRESA, metal stamping, cold pressing of metals, metal shearing work, metal moulding, sheet shearing and pressing, metal stamping, и metal punching. Седалището му е в/ъв Dolzago, Италия.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Италия

  Предприятието P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на малки металически части, Щамповане на стомани и метали, ball valves, taps and safety valves for inflammable liquids, малки металически части, hydraulic valves, Щамповане на стомани и метали, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, и taps and fittings. Седалището му е в/ъв Sarezzo, Италия.

 6. IMORTAS A.S.

  Турция

 7. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Германия

 8. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Испания

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Китай

 2. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  Китай

 3. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Китай

 4. LAMIPRESS S.R.L.

  Италия

 5. KLEIN UMFORMTECHNIK GMBH

  Германия

 6. PAPPEN- UND KARTONAGENWERK HIRSCHLEITHE RUDOLF BRÄUER GMBH

  Германия

 7. ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH

  Германия

 8. TONY'S PAPPEN DESIGN GMBH & CO. KG

  Германия

 9. SIMPAC EUROPE GMBH

  Германия

 10. ELMETA ELEKTRIK METAL INS.ITH. IHR. SAN. VE TIC.LTD.STI

  Турция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Щамповане на стомани и метали - Внос износ

Брой резултати

35 158 Фирми