• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • щамповане на стомани и метали

Резултати за

Щамповане на стомани и метали - Внос износ

 1. METALPRESS S.P.A.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието METALPRESS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на cold pressing of metals, dished heads, metal stamping, tank heads, steel moulding, carbon steel heads, brioche moulds, flanged heads, и sheet shearing and pressing. Седалището му е в/ъв San Giovanni Lupatoto, Италия.

 2. STM SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието STM SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Топли отливки, spark erosion, gear moulding, Топли отливки, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, и flat coat moulding. Седалището му е в/ъв Maniago, Италия.

 3. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

 4. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Wutöschingen, Германия.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Метални капсули, Стомани и метали - обработване, Ръчни инструменти, Щамповане на стомани и метали, Изтегляне на стомани и метали, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, и Метални капсули. Седалището му е в/ъв Olpe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв St. Pölten, Австрия.

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието O.L.M.E.C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Щамповане на стомани и метали, Форми и модели, Нарязване на стомани и метали, sheet shearing and pressing, manufacture of shearing irons, deep drawing moulds, и Коване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Grassobbio, Италия.

 3. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Plettenberg, Германия.

 4. PROFIPACK S.R.O.

  Чехия

  Verified by europages badge

  Предприятието PROFIPACK S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина за щамповане, Обработващи машини за щамповане, Подпечатване на опаковки - машини, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хартия за принтери, Триизмерни принтери, stamp die-cutting, metal stamps, и die-cutting machine dies. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

 5. VARESINA STAMPI SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието VARESINA STAMPI SPA, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel moulding, hot steel pressing, hot forming, metal moulding, iron forging, alloy forging, moulding, cold pressing of metals, и moulding of rolled bushings. Седалището му е в/ъв Sumirago, Италия.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Wies, Австрия.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel moulding, FLANGES, hot forging, CONNECTORS, forged steel accessories, joints for building, и metal moulding. Седалището му е в/ъв Erba, Италия.

 1. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Китай

  Verified by europages badge

  Предприятието DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Ламарина за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Промишлени изделия от ламарина, Щамповане на стомани и метали, metal stamping, sheet metal, Die stamping, и Deep drawn stamping. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 3. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Моторни спортове - аксесоари, Галванизация на стомани и метали, малки металически части, Галванично поцинковане, Моторни спортове - аксесоари, Галванизация на стомани и метали, малки металически части, и automotive industry. Седалището му е в/ъв Stari Trg Pri Ložu, Словения.

 4. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на малки металически части, Щамповане на стомани и метали, ball valves, taps and safety valves for inflammable liquids, малки металически части, hydraulic valves, Щамповане на стомани и метали, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, и taps and fittings. Седалището му е в/ъв Sarezzo, Италия.

 5. MERONI FRATELLI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MERONI FRATELLI, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на welding, Metal milling, FRESA, metal stamping, cold pressing of metals, metal shearing work, metal moulding, sheet shearing and pressing, и metal stamping. Седалището му е в/ъв Dolzago, Италия.

 6. SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SHENZHEN RED FAIRY PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Gongming Town,china, Китай.

 7. DABEL

  Испания

  Предприятието DABEL, e Производител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, и Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Corbera De Llobregat, Испания.

 8. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Danyang, Китай.

 1. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Испания

  Предприятието ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, automobile moulds, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Zamudio, Испания.

 2. BUSTAMPSA S.L

  Испания

  Предприятието BUSTAMPSA S.L, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Automotive - components and parts, moulded, stamped and drawn parts, aluminium punched parts, и metal components. Седалището му е в/ъв Montcada I Reixac, Испания.

 3. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Китай

  Предприятието NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на каучук и пластмаса, forges, diecasting, Екструзия на каучук и пластмаса, и aluminium die-casting. Седалището му е в/ъв Ningbo, Китай.

 4. MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC

  Полша

  Предприятието MOJ S.A. KUZNIA OSOWIEC, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, forges, forging, и Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Osowiec, Полша.

 5. IMORTAS A.S.

  Турция

  Предприятието IMORTAS A.S., e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Регулиращи клинове, Щамповане на стомани и метали, и Регулиращи клинове. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 6. LAMIPRESS S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAMIPRESS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, sheet shearing and pressing, Коване на стомани и метали, Design of moulds for metals, и cold pressing. Седалището му е в/ъв Monte San Pietro, Италия.

 7. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, Machines, custom-built, 3D custom laser cutting, и Metal and engineering industry constructions. Седалището му е в/ъв Hettstedt, Германия.

 8. FORVASA

  Испания

  Предприятието FORVASA, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Forged steel parts, Drop-forged parts for industrial applications, forging metals, и customised forged parts. Седалището му е в/ъв Bedia (vizcaya), Испания.

 9. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  Китай

  Предприятието SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Cangzhou, Китай.

 10. ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH

  Германия

  Предприятието ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Щамповане на стомани и метали - Внос износ

Брой резултати

35 188 Фирми