• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • вина - бургундия

Резултати за

Вина - бургундия - Внос износ

 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието VIGNERONS & PATRIMOINE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бургундия, Вина - Франция, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Soing-En-Sologne, Франция.

 2. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, e Производител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Напитки - внос-износ, Напитки, Wine producing cooperative, production of wines, imported wine, french wine, regional wine, и rose wine. Седалището му е в/ъв Saint-Bris-Le-Vineux, Франция.

 3. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Франция

  Предприятието GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY, e Производител, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Chablis, chardonnay, Напитки - внос-износ, и D.O.C. (Controlled Denomination of Origin). Седалището му е в/ъв Chablis, Франция.

 4. MAISON LOUIS JADOT

  Франция

  Предприятието MAISON LOUIS JADOT, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Beaune Cedex, Франция.

 5. WINE AROUND

  Франция

  Предприятието WINE AROUND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, Вина - Лангедок-Русийон, Вина - Франция, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, и Вина - Лангедок-Русийон. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DOMAINE ELLEVIN

  Франция

  Предприятието DOMAINE ELLEVIN, e Производител, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на Chablis, chardonnay, и Crémant de Bourgogne sparkling wine. Седалището му е в/ъв CHICHEE, Франция.

 2. GOYENS

  Белгия

  Предприятието GOYENS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Испания, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, Вина - Испания, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, и champagne. Седалището му е в/ъв Genk, Белгия.

 3. WVINE

  Франция

  Предприятието WVINE, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, wine cellars, champagne, и Вина - Бордо. Седалището му е в/ъв Meursault, Франция.

 4. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Франция

  Предприятието DOMAINE PRIEURE ROCH, e Производител, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на red burgundy wine. Седалището му е в/ъв Nuits Saint Georges, Франция.

 5. DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON

  Франция

  Предприятието DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Wines - Burgundy, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Gevrey Chambertin, Франция.

 1. DESPRAT VINS

  Франция

  Предприятието DESPRAT VINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бордо, Вина - Бургундия, Вина - Долината на Рона, french wine, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, и Вина - Долината на Рона. Седалището му е в/ъв Aurillac, Франция.

 2. LE CLOS

  Люксембург

  Предприятието LE CLOS, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, Вина - Бургундия, Вина - Бордо, Вина - Елзас, bojolais, Вина - Бургундия, и Вина - Бордо. Седалището му е в/ъв Leudelange, Люксембург.

 1. MAISON DES VINS FINS

  Белгия

  Предприятието MAISON DES VINS FINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, Вина, Wines - Rhône valley, Вина - Бордо, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Mons, Белгия.

 2. BERNARD POULET

  Белгия

  Предприятието BERNARD POULET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Вина - Долината на Лоара, Вина - Лангедок-Русийон, Вина - Бургундия, Вина - Долината на Лоара, и Вина - Лангедок-Русийон. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 3. DOMAINE JOMAIN

  Франция

  Предприятието DOMAINE JOMAIN, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Вина - Бургундия, chardonnay, Burgundy white wine, и pinot nero. Седалището му е в/ъв Puligny Montrachet, Франция.

 4. CAVE D'AZÉ

  Франция

  Предприятието CAVE D'AZÉ, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на pinot nero, gamay, и Crémant de Bourgogne sparkling wine. Седалището му е в/ъв Azé, Франция.

 5. LA VOLNAYSIENNE

  Белгия

  Предприятието LA VOLNAYSIENNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, Вина - Бордо, Вина - Франция, Вина - Испания, Вина - Бургундия, Вина - Бордо, Вина - Франция, и Вина - Испания. Седалището му е в/ъв Schilde, Белгия.

 6. SEL WINES

  Белгия

  Предприятието SEL WINES, e Multi-Category, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Елзас, Вина - Бургундия, champagne, Wines - Loire valley, Вина - Елзас, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Fleurus, Белгия.

 7. STEPHCONTI VINS FINS ET RARE

  Франция

  Предприятието STEPHCONTI VINS FINS ET RARE, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Югозападна Франция, Вина - Франция, Вина - Бордо, Вина - Бургундия, Вина - Югозападна Франция, Вина - Франция, Вина - Бордо, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Saint Pierre De Clairac, Франция.

 8. BAILLY LAPIERRE

  Франция

  Предприятието BAILLY LAPIERRE, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на Crémant de Bourgogne sparkling wine. Седалището му е в/ъв Saint-bris-le-vineux, Франция.

 1. BADET CLEMENT & CO

  Франция

  Предприятието BADET CLEMENT & CO, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на wine exporter. Седалището му е в/ъв Nuit-Saint-Georges, Франция.

 2. BICHOT SA

  Франция

  Предприятието BICHOT SA, e Производител, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

 3. MAISON OLIVIER TRICON

  Франция

  Предприятието MAISON OLIVIER TRICON, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на Chablis, и white wines. Седалището му е в/ъв Chablis, Франция.

 4. EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS

  Франция

  Предприятието EARL DOMAINE JOSEPH LAFOUGE ET FILS, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бургундия, Вина - Франция, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Change, Франция.

 5. CAVE DE LUGNY S.C.A.

  Франция

  Предприятието CAVE DE LUGNY S.C.A., e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Lugny, Франция.

 6. AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL

  Франция

  Предприятието AA - AEGERTER - JEAN-LUC ET PAUL, и работи в сферата на Вина - Бургундия. Освен това развива дейност и в сферата на Chablis. Седалището му е в/ъв Nuits Saint George, Франция.

 7. SARL DOMAINE JEAN PASCAL & FILS

  Франция

  Предприятието SARL DOMAINE JEAN PASCAL & FILS, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Puligny Montrachet, Франция.

 8. ROGER BELLAND EARL

  Франция

  Предприятието ROGER BELLAND EARL, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Santenay, Франция.

 9. CAVES DES HAUTES COTES

  Франция

  Предприятието CAVES DES HAUTES COTES, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

 10. DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE

  Франция

  Предприятието DOMAINE PIERRE MATROT THIERRY ET PASCALE, e Производител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Бургундия, и Вина - Бургундия. Седалището му е в/ъв Meursault, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно