Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • месо в консерва

Резултати за

Месо в консерва - Внос износ

 1. GOUT DE CANARD LTD

  България

 2. SAS LE REVELOIS

  Франция

  Предприятието SAS LE REVELOIS, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Месо в консерва, Preserves, и Whole block duck foie gras. Седалището му е в/ъв Revel, Франция.

 3. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Румъния

  Предприятието EUROTRADER BUSINESS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки, Замразени и дълбоко замразени меса, Месо в консерва, Месо и колбаси, Напитки, Замразени и дълбоко замразени меса, Месо в консерва, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 4. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Русия

  Предприятието KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Пастети, Колбаси в консерва, Месо в консерва, Хранeнe - внос-износ, Пастети, Колбаси в консерва, Месо в консерва, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 5. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Испания

  Предприятието LA DESPENSA DE DULCINEA, e Разпространител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Испания, household products distribution, Вина - Испания, и Flavoured vinegars. Седалището му е в/ъв La Roda, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Словакия

  Предприятието DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Зеленчукови консерви, Плодове в консерва, Месо в консерва, Подправки, Зеленчукови консерви, Плодове в консерва, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Kvetoslavov , Словакия.

 2. BERJAC VIANDES

  Франция

  Предприятието BERJAC VIANDES, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Колбаси в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Nantes, Франция.

 3. RITAL D

  Латвия

  Предприятието RITAL D, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на smoked meats, и prepared meats. Седалището му е в/ъв Daugavpils, Латвия.

 4. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Чехия

  Предприятието MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Plzen 3, Чехия.

 5. GREISINGER GMBH

  Австрия

  Предприятието GREISINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Лиофилизирано месо, Сушено месо, Месо в консерва, Лиофилизирано месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Münzbach, Австрия.

 1. DAVIN CONSERVERIE

  Франция

  Предприятието DAVIN CONSERVERIE, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на sauces. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

 2. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Германия

  Предприятието JAKOB HERSCHLER + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, патешки дроб,гъши дроб, Месо в консерва, Гастрономия - специалитети, патешки дроб,гъши дроб, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Heppenheim, Германия.

 1. LTD KUBLEI

  Казахстан

  Предприятието LTD KUBLEI, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Uralsk City, Казахстан.

 2. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Чехия

  Предприятието JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, e Multi-Category, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Захар, Зеленчукови консерви, Месо в консерва, Сирена, Захар, Зеленчукови консерви, Месо в консерва, и Сирена. Седалището му е в/ъв Hodonín , Чехия.

 3. OVI

  Белгия

  Предприятието OVI, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Колбаси и осолени продукти, и Snack Foods. Седалището му е в/ъв Olen, Белгия.

 4. MEXICAN CORNER S.L

  Испания

  Предприятието MEXICAN CORNER S.L, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Villaviciosa De Odon, Испания.

 5. PAX COMMERCIUM

  Турция

  Предприятието PAX COMMERCIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa - хранa, Месо в консерва, Fresh fruits and vegetables, Диетичнa - хранa, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 6. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирано месо. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Колбаси в консерва, Месо в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Vorchdorf, Австрия.

 7. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието C. CARNEVALE (UK) LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 8. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Полша

  Предприятието ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на chicken, и meat meals. Седалището му е в/ъв Wolbórz, Полша.

 1. COERTJENS

  Белгия

  Предприятието COERTJENS, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на goulash, и ready to serve tinned meat dishes. Седалището му е в/ъв Sint-Lenaarts, Белгия.

 2. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

  Франция

  Предприятието BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв La Châtaigneraie, Франция.

 3. JOVIRA SA

  Испания

  Предприятието JOVIRA SA, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Колбаси и осолени продукти, Месо в консерва, и Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Montijo, Испания.

 4. PROMARISCO SRL

  Молдавия

  Предприятието PROMARISCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на tinned beef, и tinned pork. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

 5. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Беларус

  Предприятието JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на salami, и tinned meats. Седалището му е в/ъв Sluck, Беларус.

 6. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Чехия

  Предприятието FRUTA BOHEMIA A.S., e Производител, и работи в сферата на Пастети. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Подправки, Месо в консерва, и Подправки. Седалището му е в/ъв Prerov, Чехия.

 7. ETABLISSEMENTS CANCE

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS CANCE, e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Месо в консерва, Колбаси в консерва, Месо в консерва, и Колбаси в консерва. Седалището му е в/ъв Villeneuve, Франция.

 8. HAMÉ A.S.

  Чехия

  Предприятието HAMÉ A.S., e Производител, и работи в сферата на Бебешки храни. Освен това развива дейност и в сферата на Пастети, Месо в консерва, Пастети, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Babice U Uherského Hradiste, Чехия.

 9. MCKEAN FOODS

  Обединеното кралство

  Предприятието MCKEAN FOODS, e Производител, и работи в сферата на Колбаси в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месо в консерва, Месни консерви и консерви от колбаси, и Месо в консерва. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 10. HAMÉ SLOVAKIA SPOL. S R.O.

  Словакия

  Предприятието HAMÉ SLOVAKIA SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Месо в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки храни, и Бебешки храни. Седалището му е в/ъв Stupava , Словакия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Месо в консерва - Внос износ

Брой резултати

6205 Фирми